април 27, 2024

Новата изгора на Асен Блатечки изглежда ще успее да му надене брачния хомот

Мачото не е особено въодушевен, но изгората му настоява да се види булка

https://kliuki.net/liubopitno/novata-izgora-na-asen-blatechki-izglezhda-shte-uspee-da-mu-nadene-brachniya-homot/217095 Kliuki.net
Новата изгора на Асен Блатечки изглежда ще успее да му надене брачния хомот

След като месеци наред Асен Блатечки криеше от широката общественост новата си любов, най-после се престраши да я покаже. Оказа се същата онази червенокоса дама, с която е забелязван. Тези дни актьорът сподели снимка с любимата си в Инстаграм, на която двамата позират гушнати с долепени бузи. Дамата пък е увели ръка около врата му, докато той е напът да я целуне.

 

Въпросният кадър е заснет на плажа във Варна, където двойката били заради представление на Блатечки. Прави впечатление, че в последно време актьорът често пътува по работа с гаджето си, без значение дали е у нас или зад граница.

 

Въпреки всичко, Блатечки продължава да пази самоличността на дамата до него в пълна тайна. Мълвата носи, че името на приятелката му, е Елеонора и е работила дълги години в офиса на голяма банка, докато към момента е финансист във фирма в хранително-вкусовата промишленост.

 

Припомняме, че Блатечки представи новата си изгора, след като бившата му – Диляна Попова, с която имат син Борил призна, че има нов мъж до себе си. Макар информацията да не излезе от нейната уста, се знае, че сърцето й е пленено от ресторантьора Лъчезар Захариев, с когото живеят под един покрив.

 

По всяка вероятност и Асен дели покрив с приятелката си.

Мълвата носи, че двойката съжителстват от началото на есента и дори възнамеряват да узаконят връзката си това лято. Макар мачото да не е особено въодушевен, Елеонора много настоявала да се омъжи за него и да се види булка.

Източник: Уикенд