май 02, 2024

Нови подробности: Краси Анев хванал гаджето си на калъп с друг

Красива военна завъртяла главата на биатлониста

https://kliuki.net/liubopitno/novi-podrobnosti-krasi-anev-hvanal-gadzheto-si-na-kalap-s-drug/212336 Kliuki.net
Нови подробности: Краси Анев хванал гаджето си на калъп с друг

Биатлонистът Красимир Анев, който опита да се самоубие, имал любовна връзка със своя колежка в армията. Именно в тези отношения се крие и ключът към разследването на инцидента. Припомняме, че спортистът направи фаталното решение да се застреля в сряда в района на язовир Дренев дол до Кюстендил.

 

Потвърждава се първоначалната версия, според която причината за инцидента е предателство от жена. Нови подробности от близки до биатлониста разкриват, че Краси Анев се влюбил до уши в умопомрачителна красавица в армията. Военната и бившият биатлонист въртели любов, но се наложило да преместят жената от Самоков към Кюстендил. Това обтегнало отношенията между двамата, а Краси изпаднал в депресия.

 

В сряда Анев решил да пътува до Кюстендил да види любимата си. Така стигнал до мястото на инцидента, където много млади двойки се отдават на сексуланите си желания сред природата. Там Краси Анев хванал военната в обятията на нов мъж. Именно тя е подала сигнала за инцидента, което поставя много въпросителни - дали Краси Анев е опитал да се самоубие, или е склонен към такива действия. Не е изключена и версията куршумът да е попаднал в корема на биатлониста след бурен спор.

 

Истината ще се разбере след възстановяването на Краси Анев. По информация на негови близки състоянието му се подобрява, но все още реагира само с жестове.

 

Източник: БТВ