декември 09, 2023

Ново прозвище: Фики Стораро смени професията

Едва ли някой би допуснал, че ще стане учител по немски

https://kliuki.net/liubopitno/novo-prozvishte-fiki-storaro-smeni-profesiyata/209873 Kliuki.net
Ново прозвище: Фики Стораро смени професията

Да, ама това вече  е факт. Какво ли не измислят вече родните изпълнители? В рамките на новото си видео Фики влезе в нова роля. „Говорите ли немски“ е озаглавено парчето. То е колаборация с Бисер Кинг.

Музиката е сътворена от двамата изпълнители, а текстът е на Бисер Кинг. Сандрито е направил аранжимента, а видеоклипът е заснет от Люси Иларионов, с когото Фики работи за пореден път.

Това, което прави Фики във видеото тепърва ще провокира реакциите. Песента предизвика фурор сред чалга маниаците и влезе в класацията на YouTube.

Наскоро певецът подари на баща си златна гривна, която струваше скромните 20 хиляди лева. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато.

Според него всеки един ден е прекрасен повод да покажеш на някого, че го обичаш. Тъй като у нас няма къде да се закупи подобно бижу, Стораро-син закупил гривната от представителен магазин в Гърция. Световните знаменитости са луди по “пирона”, подобни гривни носят на ръката си Бионсе, Ким Кардашиян, Филип Киркоров, Джей Зи и много други. Е, и Стораро не останаха по-назад. Явно заработват добре с песните си.

Източник: blitz.bg