април 28, 2024

Няма да познаете, че това е Нани преди влизането й в „Ергенът“

Момата-майка има 7-годишен син

https://kliuki.net/liubopitno/nyama-da-poznaete-che-tova-e-nani-predi-vlizaneto-y-v-ergenat/219770 Kliuki.net
Няма да познаете, че това е Нани преди влизането й в „Ергенът“

Оказва се, че блондинката Надежда Вишева, по-известна като Нани от „Ергенът“, се е тунинговала специално за влизането си в скандалното риалити на bTV. Фенове на шоуто изровиха нейни снимки от сватбата с бившия й съпруг – грък, от които става ясно, че натуралният й вид е доста далеч от сегашния. Практичната мома-майка дори вече е планирала как да осребри новопридобитата слава, започвайки собствен бизнес.

 

Запознава се с бившия си съпруг едва 21-годишна и бързо сключва брак с него. След като му ражда син, родителите му започват да я потискат, и тя си събира багажа, и го напуска. Момчето към момента е на 7 години, а Нани вече има зад гърба си цели 5 пластични операции, направени специално заради предаването.

 

Нещото, което бие на очи още от пръв поглед, е носът й. природата й е дала доста гърбав и меко казано голям дихателен орган, но Нани го е коригирала осезателно. За разлика от родните фолкаджийки обаче, тя не е накарала пластичния хирург да й извае нос по калъп, а е избрала форма, която изглежда естествено. Човек дори би могъл да си помисли, че не го е пипала, ако не я е виждал преди корекцията. Към днешна дата носът й е с нормална големина, леко вирнат, но не изострен, тънък или къс с тенденция към изчезване, каквато очевидно е модата напоследък. Нани е запазила характерния му връх с гърбиците по него, но в сравнение с преди изглежда леко стеснен. Според мълвата блондинката е лягала поне двукратно под ножа за постигането на този резултат.

Нани преди естетичните операции 

Другото, което веднага прави впечатление, е големината на гръдната й обиколка – в пазвата й са напращели поне 600-700 кубика силикон. Връщайки се към снимките от сватбения й ден, прави впечатление, че младоженката е с почти празно деколте, докато момата-майка, има доста апетитни форми. Истината обаче е, че и тук не е прекалила, а е избрала размер, който прави впечатление, но не прекрачва границата на добрия вкус.

 

Според мълвата, тя е пълнила и устните си, коригирала е и овала на лицето си. Въпросът е, че каквото и да е правила, е било с усет и мярка за красота, а не се е водила по прословутия девиз на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“.

 

Очевидно за Надежда телевизионната слава е важна и поради тази причина се е подложила на цялото това тунинговане, което не само, че е скъпо, а и болезнено.

Само наивник би повярвал, че 34-годишната майка на момче, което вече би трябвало да е ученик, ще влезе в тв риалити, в което съществува огромен риск да стане за смях и да я превърнат в клоун, единствено защото се надява, че може да срещне любовта там. Повече от ясно е, че целта й е да придобие популярност покрай шоуто. Тя дори има план в какво точно да инвестира тази популярност – за момента не смята да се прави на инфлуенсърка, а е подготвила почвата за стартиране на собствен бизнес.

 

Вероятно си спомняте, че Вишева бе представена в риалитито като специалист в областта на човешките ресурси и наистина е била такава към момента на снимките през миналото лято. Малко преди старта на шоуто обаче, тя е създала в социалните мрежи рекламни страници на свой личен бизнес проект. Става въпрос за луксозен дамски клуб в един от елитните столични квартали. Съдейки по сламките, които създателката е оставила за него, ще бъде нещо като салон за красота, в който ще се провеждат и мотивационни лекции за дами.

 

Надежда отбелязва, че успешни и вдъхновяващи дами ще споделят опита си с цел да подбутнат останалите членки на клуба към действие. Видно е, че момата-майка си е поставила ясни цели и е подготвила добре почвата за осребряването на придобитата покрай шоуто слава.

 

Факт е, че благодарение на шоуто, тя вече има над 12 000 последователи в Инстаграм, сред които със сигурност ще намери клиенти за прохождащия си бизнес проект.

А дали ще открие любовта в „Ергенът“, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд