декември 04, 2023

Няма да я познаете: Това Лили Иванова ли е? (СНИМКИ)

Певицата смени стила

https://kliuki.net/liubopitno/nyama-da-ya-poznaete-tova-lili-ivanova-li-e-snimki/209796 Kliuki.net
Няма да я познаете: Това Лили Иванова ли е? (СНИМКИ)

Примата на българската естрада накара почитателите си да ахнат, като се появи в Летния театър „Кайлъка“ в Плевен в обемна пола с множество дантела. Дрехата е с дължина няколко пръста над коляното показваха изваяните за възрастта й крака, а масивните дипли подчертаваха ефирните й движения. На световноизвестния бранд "Dsquared2" е романтичният модел в любимия на Лили черен цвят.

Само преди месец създателите на марката братята Дийн и Дан Кейтън отпразнуваха успеха на бутика си у нас с пищно парти, на което присъства и Лили Иванова. Тя е сред ВИП клиентите им от България. Полата тип камбанка, както и цялостната визия на Лили, завършена от сребристи висулки по раменете на блузата, не останаха незабелязани от почитателите в Плевен: "Много й отива", "Отдавна не я бях виждала така, прекрасна е" и "Като жива кукла е с този тоалет", коментираха гости на събитието.

Подобна рокля може да си закупи всеки само срещу скромната сума от 1000 долара. Певицата най-вероятно не е платила нищо, понеже е най-добрата ходеща реклама на бранда.

Примата винаги до този момент излизаше на сцената с тесни, но прави поли. Очевидно е решила да смени стила – е, за добро е.

Източник: Hotnews.bg