април 28, 2024

Одра му кожата: Вижте порасналия син на Константин

Константин пусна кадър на порасналия си син в Инстаграм

https://kliuki.net/liubopitno/odra-mu-kozhata-vizhte-porasnaliya-sin-na-konstantin/206772 Kliuki.net
Одра му кожата: Вижте порасналия син на Константин

Спор се завихри на кого прилича повече малкият-дали на майка си Надя или на баща си Константин. Детето е много красиво и изглежда ще печели женските сърца в бъдеще. То расте като гъба. Почитател коментира, че все едно гледа Константин като малък.

Въпреки многобройните забежки и скандали около личния живот на певеца, той демонстрира щастливо семейство в социалните мрежи. Преди дни семейството замина на пътешествие в Барселона. Там певецът отпразнува рождения си ден. Жегите в страната не го притесняват.

Константин има и дъщеря от Надя, но снимки в мрежата липсват. Семейните снимки са рядкост в профила му.

Одра му кожата: Вижте порасналия син на Константин

Припомняме, че миналата година Коцето бе замесен в секс скандал с непълнолетна. 17-годишна ученичка подаде жалба за изнасилване срещу него. Това се  случило в хотелска стая в Слънчев бряг. Ученичката от месеци се движила абсолютно неотлъчно до певеца. Дори доброволно влязла в стаята му. Цялата драма се оказа за пари. Семейството на момичето изнудвало всенародния любимец. Как ли Надя е понесла всичко това?

Константин коментира тогава, че някои от феновете  злоупотребяват с доверието, което им се гласува. Те търсят бърза слава и прибягват към притеснителни методи.

Източник: marica.bg