май 01, 2024

Оперната прима Дарина Такова се подмлади за юбилея си за сметка на предаването „Преди обед“

Обикновено в тези рубрики преобразяват жени, които не могат да си позволят скъпите процедури

https://kliuki.net/liubopitno/opernata-prima-darina-takova-se-podmladi-za-yubileya-si-za-smetka-na-predavaneto-predi-obed/215995 Kliuki.net
Оперната прима Дарина Такова се подмлади за юбилея си за сметка на предаването „Преди обед“

Оперната прима Дарина Такова, която през декември навърши 60 години, се подмлади със серия естетични процедури в клиниката на д-р Радина Денкова. Промените тя направи на аванта в новата рубрика на предаването „Преди обед“, която иначе е добре позната – „Променените“. Поради тази причина се появиха и съмненията, че се е разкрасила безплатно с терапиите, които иначе не са никак евтини. Тя промени не само прическата и стайлинга, а даже и усмивката си.

 

И макар зрителите като цяло да са свикнали да гледат такива формати, замисълът на тази рубрика в „Преди обед“ изглежда е различен, защото я доближава до някогашното предаване „Пълна промяна“, в което участничките невинаги бяха с тежки съдби и липса на финанси, с които да подобрят външността си.

Оперната прима Дарина Такова се подмлади за юбилея си за сметка на предаването „Преди обед“

Следващата участничка в рубриката „Променените“ бе спортната журналистка и треньор по плуване Десислава Тонева, която скоро ще чукне 50 г.

За щастие не се е чуло Дарина Такова да е била сполетяна от житейски катаклизми, а що се отнася до платежоспособността на оперната прима, едва ли може да се говори за оскъдица. Още повече, че дъщеря й Мила Михова, която също е оперна певица, демонстрира добър стандарт на живот – шикозни тоалети, пътувания и грижи за визията й. Тя е и редовен клиент на клиниката на д-р Денкова, което поражда недоумение защо досега Дарина Такова не я е посетила, ако наистина се е нуждаела от промяна.

 

Оперната прима посрещна екипа на Преди обед в семейния си дом, за който неотдавна се понесе мълвата, че продава за внушителните 670 000 евро. Жилището й е в близост до НДК и е с впечатляващата площ от 396 кв. м. Тя коментира, че човек може да живее с много малко, но адекватни грижи.

Източник: Уикенд