октомври 03, 2023

Още една жертва на насилие:  Таня Боева разказа през какво е преминала

Певицата призна за домашно насилие

https://kliuki.net/liubopitno/oshte-edna-zhertva-na-nasilie-tanya-boeva-razkaza-prez-kakvo-e-preminala/207586 Kliuki.net
Още една жертва на насилие:  Таня Боева разказа през какво е преминала

„Голяма грешка беше, че мълчах за насилието над себе си 5 години“ – това сподели Таня Боева в ефира на „Тази събота и неделя“ по БТВ. Певицата разказва, че трудно е съхранила психиката си, след като се е наложило да напусне дома си.

Водещите я попитаха дали зад това стои бившия й съпруг, а тя отговори: „Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“. Тя изпитвала вътрешен страх от това, че може да бъде неразбрана и обвинена от обществото“.

Колата й била открадната, подхвърлени й били наркотици, нападнали дома й. Всичко се случва през 2017г.

Била е подложена на психически и физически тормоз и спомена, че не винаги е добре да си популярен.

„Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, сподели певицата.

Певицата разясни, че в Стара Загора случки като тази с похитената Дебора не са рядкост.

"Преди физическото насилие, първо започва емоционалното. Осъзнах че не трябва да мълча, защото и други хора имат подобни проблеми. Моето мълчание доведе до потулване на случая ми", каза още Боева.

Източник: bTV