април 27, 2024

От “Осанна” до “Разпни го”! Джулиана Гани и Мария с най-противоречиви коментари след “Капките” (Подробности + Видео)

Приключи и поредният епизод на “Като две капки вода”

https://kliuki.net/liubopitno/ot-osanna-do-razpni-go-dzhuliana-gani-i-mariya-s-nay-protivorechivi-komentari-sled-kapkite-podrobnosti-video/219234 Kliuki.net
От “Осанна” до “Разпни го”! Джулиана Гани и Мария с най-противоречиви коментари след “Капките” (Подробности + Видео)

Победителят, разбира се, е известен, но по-провокативни коментари предизвикаха две от съперничките му по пътя към победата. Джулиана Гани трябваше да се превъплъти в Тони Димитрова и да изпее емблематичната ѝ песен “За тебе хората говорят”. Джулката се справи прилично, като дори журито се раздели в мненията си.

Веселин Маринов подкрепи влизането ѝ в образа, докато Фънки бе доста критичен – в типичния си хаплив маниер. Зрителите също се намесиха с противоречиви реакции. За някои Джулиана буквално е изграчила песента, а за други – и този път ѝ се е получило добре. Надделява разбирането, че все пак Гани се старае доста при всяко следващо представяне.

Гримът на участниците също предизвика отрицателни коментари. Наред с Джулката, и Мария се нареди сред образите с несполучлив макиаж. Нейните певчески способности отново бяха одобрени от част от зрителите. Други пък заеха позицията, че единственото, което прави певицата, е да грачи на сцената, колкото да си свърши работата.

На нея се падна “Черната овца” на група “Ахат”, като фронтменът дори бе в публиката. И ако останалите присъстващи се забавляваха и усмихваха, той остана доста сериозен по време на имитацията.

Източник: standartnews.com, youtube.com