март 29, 2024

Отказът на Ралица Симеонова от Стефан Янев излезе пълен фалш. Вижте каква е истината!

https://kliuki.net/liubopitno/otkazat-na-ralica-simeonova-ot-stefan-yanev-izleze-palen-falsh-vizhte-kakva-e-istinata/166436 Kliuki.net
Отказът на Ралица Симеонова от Стефан Янев излезе пълен фалш. Вижте каква е истината!

Изглежда новата партия ще се гради върху основите на разиграния цирк

За никого не е ясно, че Ралица Симеонова заряза Стефан Янев пред политическия олтар. Освен това зарязването стана навръх деня, в който трябваше да бъде учредена партията му „Български възход“.

Мнозина обаче си зададоха въпроса дали Стефан Янев наистина бе зарязан пред политическия олтар или скандалът с напускането е бил разигран по предварителен сценарий.

Както знаете, Ралица Симеонова бе дясната ръка и кукловодът в партията му.

Отказът на Ралица Симеонова от Стефан Янев излезе пълен фалш. Вижте каква е истината!

В деня на учредяването на „Български възход“, Ралица Симеонова заяви, че не може да обещае нито на себе си, нито на симпатизантите на партията, че няма да бъдат лъгани повече. Сред останалите мотиви за оттеглянето й бе и този, че в партията прииждат разни „отломки“ от всевъзможни формации и стари муцуни от компрометирани партии. Според нея всичко това не говорело добре за бъдещето на новата партия.

Истината обаче се оказа съвсем различна – целият този цирк е бил предварително режисиран. Симеонова била убедена да се откаже публично от участието си в новата партия, за да може екипът на Стефан Янев да продължи на чисто, без да бъде омазан в клюки за любовни афери и връзкарство и тем подобни.

Тя обаче останала недоволна от ситуацията и не била достатъчно убедена, че да не обяви публично, че партията се е превърнала в гнездо на люспи от други формации и нереализирани властолюбци. В същото време видяла малко власт в ръцете си, любимата на Стефан Янев започнала да коли и беси в партията. Освен това му опявала да слуша само нейните съвети.

Освен това Симеонова иззела и пиар функциите в партията – държала да ръководи не само срещите на лидера на формацията, а и социалните мрежи, да следи постовете и одобренията им да зависят само от нея.

В убеждаването на Симеонова да напусне редиците на партията имало и личен мотив. Тя е спрягана за бивша изгора на Стефан Янев, а към днешна дата има вземане-даване с ген. Атанас Самандов, който е негов близък приятел и съратник.

Синът му Георги Самандов вече е част от ръководството на новоизлюпената партия на Янев.

Сами се досещате, че присъствието на Симеонова и Самандов-младши в един екип щеше да предизвика клюки. В действителност обаче отстраняването насила на Симеонова от любимия й началник Янев нямало да й попречи да продължи да поддържа топли отношения с екипа му, както и да се меси в делата на формацията.

Източник: Уикенд