април 27, 2024

Пачкаджийка е! Марианна от “Мастър шеф” отваря кулинарна академия, ще драпа и в науката (Подробности)

Победителката в кулинарното шоу вече няма финансови грижи

https://kliuki.net/liubopitno/pachkadzhiyka-e-marianna-ot-mastar-shef-otvarya-kulinarna-akademiya-shte-drapa-i-v-naukata-podrobnosti/214210 Kliuki.net
Пачкаджийка е! Марианна от “Мастър шеф” отваря кулинарна академия, ще драпа и в науката (Подробности)

Финалът бе доста оспорван, като тя трябваше да се бори със сериозни конкуренти в лицето на Осман и Биляна. В крайна сметка обаче успя да спечели овациите на журито и гушна голямата награда. Шеф Кустев, шеф Таралежков и Явор Сарафов бяха впечатлени от нейното мроско меню и така предрешиха победата ѝ. Стоте хиляди в случая май ще бъдат похарчени с разум и инициативност. Марианна споделя, че смята да вложи парите в своя кулинарна академия. Описва се като преподавател, който обича да дава уроци и да напътства талантите в областта.

Освен това победителката ще инвестира и в самата себе си – за да подобрява уменията си в готвенето. Кулинарна книга е другата ѝ мечта, която ще стане реалност благодарение на солидната финансова инжекция от шоуто. Може би най-атрактивното ѝ намерение обаче е финансирането на научно изследване, каквото и да означава това. В крайна сметка варненката е решила най-вече да развива възможностите си в областта на кулинарията. И докато други нейни колеги по игра в различни риалитита продухаха печалбите си за “ядене и пиене”, нейната мотивация е да постигне нещо повече от луксозен начин на живот за няколко месеца.

Източник: show.blitz.bg