май 29, 2023

Пълна промяна! Кралица Камила неузнаваема преди коронацията на Чарлз (Вижте как се преобрази - Снимки)

Кралица Камила неузнаваема, тотално се преобрази

https://kliuki.net/liubopitno/palna-promyana-kralica-kamila-neuznavaema-predi-koronaciyata-na-charlz-vizhte-kak-se-preobrazi-snimki/202676 Kliuki.net
Пълна промяна! Кралица Камила неузнаваема преди коронацията на Чарлз (Вижте как се преобрази - Снимки)

Камила Паркър загърби траура и изглежда все по-подмладена. Съпругата на крал Чарлз, която доскоро изглеждаше като негов блед придатък, все по-смело залага на ярки и открояващи се цветове, изненадвайки всички с трансформацията си.


Откакто стана съпруга на принца на Уелс, Камила много внимаваше как се облича. Тя се стараеше да залага на тонове, които няма да привличат внимание и да стои като допълнение на Чарлз, но не и да се изявява като индивидуалист. След смъртта на кралица Елизабет обаче Камила тотално се преобрази.

С наближаването на коронацията, кралската администрация прави всичко възможно, за да убеди кралицата, че тя е подходящият човек за монарх. И освен, че се постараха да изтрият званието "консорт" от титлите й, придворните залагат ярко на индивидуалността й. Кралицата изглежда не само подмладена, но и носи по-ярки и по-силни цветове. Нещо, с което доскоро не можеше да се похвали.

 


Последната й изява предизвика определено изумление, тъй като Камила се появи с яркочервен ансамбъл от рокля, палто и шапка, демонстрирайки изключителна смелост. Само преди дни пък се появи с небесносин костюм, който също предизвика изумление.

Кралицата за първи път си позволи да покаже и деколте. Акт, който никога досега не е бил допускан. Със сигурност опитите й да предизвика интерес и да се открои до Чарлз дават резултат. И тя изглежда все по-ярка, дори и в присъствието на снахите си Кейт и Меган.