май 03, 2024

Папи Ханс: Нямам представа какво се случва с мен

Ръката му не изглежда никак добре

https://kliuki.net/liubopitno/papi-hans-nyamam-predstava-kakvo-se-sluchva-s-men/221844 Kliuki.net
Папи Ханс: Нямам представа какво се случва с мен

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, го закъса сериозно със здравето. Запознати разкриват, че участникът в „Денсинг Старс“ се е „сдобил“ с много странен обрив по ръката – огромни червени петна с неясен произход се ширят по бицепса му.

Той показа снимка на петната в социалната мрежа и побърза да уточни, че няма представа какво се случва с него. По всяка вероятност вече е посетил специалист, но за момента не е споделил диагнозата си в социалната мрежа.

 

Папи е от хората, които рядко се сблъскват с проблеми с физическото здраве и почти не боледува. Преди време обаче психиката му бе сериозно разклатена. Той никога не е крил, че е изключително чувствителен и съответно е изпадал в депресия. Единствено неговата изгора Сара Драгулева, успяла да го измъкне, когато изпаднал в емоционалната дупка.

 

Двамата са заедно от четири години и към днешна дата тя е силно притеснена от обривите му. Именно тя настоявала Папи да посети лекарски кабинет.

 

Припомняме, че преди няколко седмици бившата изгора на Папи – певицата Дара, се сгоди. Това изглежда го мотивира и той да предложи брак на настоящата си половинка, но изчаква да приключат ангажиментите му в „Денсинг Старс“, за да падне на коляно пред ара и да я дари с годежен пръстен.

 

Наскоро Папи излезе от поредния епизод на депресия, но вече се чувства добре и е готов за нови вълнуващи моменти в личен план. Неслучайно нарича Сара „ангел“ и бърза да уточни, че е такава не само визуално, а и по душа.

 

Певецът многократно и признавал, че е с труден характер и в миналото много жени се опитвали да изтърпят променливите му настроения, но само Сара успяла.

Източник: Уикенд