September 08, 2024

Петър Дочев се впусна в интересно, но и опасно приключение

Връща се отново наесен

https://kliuki.net/liubopitno/petar-dochev-se-vpusna-v-interesno-no-i-opasno-priklyuchenie/227114 Kliuki.net
Петър Дочев се впусна в интересно, но и опасно приключение

Заради приключение в Монголия, водещият на „Преди обед“ Петър Дочев, излезе предсрочно в лятна ваканция. Там той ще обикаля на кон като ще спи в юрта, заедно с трима непознати. Въпреки колебливото начало в Би Ти Ви, поне работата му е сигурна и през септември актьорът ще се върне за новия сезон, след като е преподписал договора.

 

На изпроводяк той благодари на екранната си партньорка си за сезона и подкрепата, както и че са го пуснали в отпуск по-рано. Дочев се раздели с Деси Стоянова с букет слънчогледи – запомнил от случаен разговор, че харесва тези цветя.

Очевидно Деси много му е помогнала в началото, когато несигурността му личеше дори и за зрителите пред екрана и той сподели това, подчертавайки, че не си тръгва завинаги, а само излиза в отпуск.

Очевидно доста се е постарал въпреки първоначалните проблеми, работил е върху поведението си като водещ и в крайна сметка е успял да си извоюва и договор за новия сезон. За всичко това, Дочев е най-благодарен на Деси Стоянова.

„Благодаря ти за този сезон, за това приключение, за това, че ми подаде ръка, че беше търпелива и ми преподаде уроци (косвено, разбира се), и се надявам през годините тези семенца да поникнат в нещо много по-добро от това, което виждаш сега“, каза той на Деси.

 

По всичко личи, че актьорът е видял грешките си пред камера, но се старае да ги поправи и това дава резултат. Другото, което стана ясно от думите му е, че и през ум не му минава да се откаже от телевизията, дори напротив – възнамерява да остане там с години. Поне засега изглежда бетониран в „Преди обед“  екипът го харесва, а и зрителите вече свикнаха с него.

 

Актьорът е доволен от работата в предаването, от което научава и доста нови неща. Идеята за пътуване на кон през Монголия се родила именно в ефир. На гости в предаването била пътешественичка, която разказала за това приключение и той решил да направи същото пътуване. Специално тренирал с коне, бил се подготвил с нож, защото мястото, на което отива, е пълно с вълци. Туристите били предупредени, че хищните животни може да нападнат яковете, които им носят багажа и затова Петър се снабдил с нож, макар да не е много сигурен, че ще го използва срещу вълка, само за да защити яка.

 

Според плана той и останалите туристи ще изминават ежедневно по 45-50 км. с конете си, ще спят по четирима души в юрта, а два от дните ще се спи в палатки. Нямало да пуска много снимки в социалните мрежи, защото нямало да има интернет, но щял да снима с любимия си лентов фотоапарат и наесен да показва снимки.

Източник: Уикенд