април 27, 2024

Петя Дикова празнува годишнина с Илиян

За двамата датата от годишнината е различна, защото…

https://kliuki.net/liubopitno/petya-dikova-praznuva-godishnina-s-iliyan/211791 Kliuki.net
Петя Дикова празнува годишнина с Илиян

Въпреки несполуките в професионален план след големия шамар, който Петя Дикова понесе с понижението й от водещ на предаване в редови репортер, в личния й живот нещата очевидно вървят по мед и масло.

 

Все още са влюбени с благоверния й – писателят Илиян Любомиров и дори наскоро отбелязаха годишнина от началото на връзката си. Нямат брак, но не изключват възможността някой ден и това да се случи.

 

Петя отбелязва, че за двамата датата варира, тъй като тя я брои от първата целувка, а Илиян – от първата закуска. Признава, че заради него се научила да готви и понякога да замълчава – неща, които преди са били непонятни за нея. Показал й забавната страна в ежедневните битовизми и премахнал всички пози от поведението й, научавайки я, че светът не се върти около нея.

 

Петя Дикова празнува годишнина с Илиян

Любимият й сбъднал и най-голямата й мечта – да чуе „мамо“, за което му благодари всеки ден. И макар да признава, че в определени моменти момчетата доста я изтощават, е категорична, че няма по-голямо щастие от това и дори е готова за трето дете с тайната надежда, че следващия път ще е момиче.

 

И ако преди, телевизията е била от особена важност за нея, то сега приоритетите й са пренаредени и семейството е на първо място.

Източник: Уикенд