април 27, 2024

Певец №1 на България Васил Найденов: Една известна дама, поборничка срещу насилието, хвърли нож по мен и аха да ме осакати

Нямало никаква причина за агресията й

https://kliuki.net/liubopitno/pevec-1-na-balgariya-vasil-naydenov-edna-izvestna-dama-pobornichka-sreshtu-nasilieto-hvarli-nozh-po-men-i-aha-da-me-osakati/208321 Kliuki.net
Певец №1 на България Васил Найденов: Една известна дама, поборничка срещу насилието, хвърли нож по мен и аха да ме осакати

Васил Найденов, по-известен като Васко Кеца е от хората, които нямат нужда от представяне.

 

На днешния ден той навършва 73 години, но е категоричен, че ще отбележи повода в обкръжението на най-близките си хора. Не крие, че с времето човек помъдрява и вече няма нужда от онази орда приятели, които са с него само за купоните. Малко са тези, които обичат и ценят истински.

 

Това, което го натъжава, са успехите на редица некадърни хора, които обаче за сметка на това са безпардонни и не се спират пред нищо. В повечето случаи кадърните хора стоят и гледат отстрани, защото са възпитани. Всички сме свидетели, че към днешна дата се произвеждат основно песни-еднодневки и пазарът е много под нивото, на което трябва да е.

 

Категоричен е, че не би станал жури в музикален формат, защото винаги се намира някой, който да го посъветва да обърне внимание в тази или онази посока. В редките случаи, в които не пътува покрай работата си, полага грижи за множеството цветя, които отглежда у дома. А има и домашни любимци.

 

Певец №1 на България Васил Найденов: Една известна дама, поборничка срещу насилието, хвърли нож по мен и аха да ме осакати

По отношение на инфлацията у нас, Васил Найденов посочва, че българинът е ненужно търпелив. Възмущава се от това, че производителят винаги е ощетен, а този, който прибира многото пари, е прекупвачът. Не е редно страната ни да бъде в ръцете на прекупвачи и търгаши и години наред да се мълчи за това.

 

В последно време доста се шуми около насилието. Самият той е ставал жертва на насилие от страна на влиятелна госпожа, чието име отказва да спомене. Хвърлила нож срещу него навремето и като по чудо не го улучила. Ей така, без причина. Но певецът не е от хората, които ще се опитат да яхнат вълната и да вземат да се оплакват в медиите, докато се шуми около множеството насилия. Странното е, че същата тази госпожа наскоро се жалвала по една от телевизиите от насилие.

 

Относно преродените му братя и сестри твърди, че не е живял с тях и не са имали абсолютно никакви допирни точки. Не почувствал нищо, когато научил за кончината на биологичния му баща – бил е едва на годинка, когато майка му го е напуснала и не го е виждал през годините.

Източник: Уикенд