април 24, 2024

Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейх заради нашенски депутат

Очевидно компенсира музикалната си пасивност на други места

https://kliuki.net/liubopitno/pevecat-kifla-zhivko-dobrev-zaryaza-dubayskiya-sheyh-zaradi-nashenski-deputat/214624 Kliuki.net
Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейх заради нашенски депутат

Изпълнителят от лекия жанр Живко Добрев несъмнено е по-популярен със сексуалните си подвизи, отколкото с музикалната си кариера. Прави впечатление, че напоследък може да бъде забелязан на родна земя все по-често. Оказва се, че причината за това е новата му любов – депутат от родния парламент.

 

Двойката са заедно от няколко месеца, но певецът хлътнал до уши и даже зарязал дубайския шейх, с когото бяха заедно дълги години. Освен това арабинът одъртял и вече не бил толкоз привлекателен, а и там отдавна нямало любов. Живко бил с него единствено заради солидната месечна издръжка, с която покривал разходите по луксозния си живот в столицата на Великобритания.

Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейх заради нашенски депутат

Той дори не пропускаше да се фръцка като истинска кифла по социалните мрежи с луксозните си придобивки. Мълвата носи, че с родния политик се запознали в социалните мрежи покрай сексуалната си ориентация. Това, което се знае за него е, че е бизнесмен от една от десните партии, но далеч не е от най-активните в пленарна зала. За сметка на това пък е доста активен в леглото за радост на Живко.

 

Неговият портфейл също бил доста активен в покриването на разходите по модните прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един хит или пък участие. Завистниците шушукат, че компенсира музикалната си пасивност на други места, предимно застлани с чаршафи.

Източник: Уикенд