април 28, 2024

Победителят в „Игри на волята“ Иван Рълев: С Денислава не скъсахме заради трети човек, а заради…

Два са били най-трудните му моменти в риалитито

https://kliuki.net/liubopitno/pobeditelyat-v-igri-na-volyata-ivan-ralev-s-denislava-ne-skasahme-zaradi-treti-chovek-a-zaradi/214935 Kliuki.net
Победителят в „Игри на волята“ Иван Рълев: С Денислава не скъсахме заради трети човек, а заради…

Зъботехникът от Симитли Иван Рълев, измъкна наградата в Игри на волята изпод носа на Мартин Елвиса, която всъщност е съвсем заслужена, предвид представянето му като Херкулес не само в Резиденцията, Стопанството или край дивата река, а и на Арената.

Той винаги демонстрираше отлично възпитание, хладнокръвие и остър ум. При това положение нямаше как да не стане всеобщ любимец на зрителите, които не спираха да му стискат палци до самия финал.

 

Рълев е категоричен, че победата за него е съвсем очаквана, тъй като влязъл във формата именно, за да го спечели. Твърди, че не паричната награда била голямата му цел, а просто искал да спечели победата в „Игрите“. Години наред спортът бил неизменна част от ежедневието му и тренирал здраво. В предаването пък имал стратегия и постоянно държал под око случващото се.

 

Признава, че два са били най-трудните моменти в риалитито – когато 19-годишният му брат –Николай бил в Чистилището и когато се контузил. Тогава дори си помислил, че най-вероятно ще се наложи да си тръгне заради травмата, но в крайна сметка се мобилизирал и продължил.

Победителят в „Игри на волята“ Иван Рълев: С Денислава не скъсахме заради трети човек, а заради…

Като най-близки хора от риалитито посочва Мартин, Румен Радев и Радостин Кръстев, с които продължава да се чува често и след финала. Все още не са му преведени парите от голямата награда, но и не е наясно в какво ще ги инвестира. По всяка вероятност ще вложи част от сумата в софийско жилище, а другата – в работата си.

 

Зъботехническата му лаборатория в София вече е в действие. Започнал работа веднага след излизането си от „Игрите“. Към днешна дата води преговори с още 1-2 колеги, които да работят с него.

 

Твърди, че към днешна дата няма гадже, а и не си търси, тъй като е отдаден изцяло на работата си. Предпочита да бъде сам и да не наранява никого, тъй като не разполага с нужното време да има жена до себе си на този етап. Признава, че преди години му се е случвало да изневерява, но сега си дава сметка, че не е било етично. Според думите му днес вече е много променен и не би простил изневяра, нито пък самият той би кръшнал отново. Потвърди, че с Денислава са разделени, но са запазили приятелството си. Дали си сметка, че нямат общо бъдеще, защото и двамата са много силни характери.

Източник: Уикенд