април 27, 2024

Покривът на лъскавото 5-етажно имение на Слави Трифонов сдаде багажа

Съседите му са убедени, че фирмата ще плати неустойка

https://kliuki.net/liubopitno/pokrivat-na-laskavoto-5-etazhno-imenie-na-slavi-trifonov-sdade-bagazha/214319 Kliuki.net
Покривът на лъскавото 5-етажно имение на Слави Трифонов сдаде багажа

Покривът на чисто новият луксозен имот на Слави Трифонов поддаде на проливните дъждове. Преди броени дни се наложило майстори да посетят дома на Дългия в „Бояна“, за да отстранят теча.

 

След като към 11 ч. лидерът на ИТН установил, че домът му се пълни с вода, тутакси извикал опитната бригада, която да отстрани теча. Според разказите на съседи, майсторите са изкарали почти целия ден на покрива на Трифонов.

 

От близо година ексшоуменът и настоящ политик обитава баровския палат, след като през лятото най-после завърши цялостното обзавеждане на 5-етажния си дом, който бил закупен още преди години. Имотът се намира в непосредствена близост до Киноцентъра в  „Бояна“, а до имението му се стига по частен път, заварден от специално наети охранители.

 

Покривът на лъскавото 5-етажно имение на Слави Трифонов сдаде багажа

Луксозната сграда е издигната по индивидуален проект на архитектурно бюро, за което Дългия платил баснословна сума, констатират не без завист съседите му, които до един са представители на родния политически и икономически елит.

 

Груба оценка на брокери сочи, че Трифонов е пръснал поне 5 млн. лв. само за градежа на имота, като за панорамните прозорци и осветлението са отишли още стотици хиляди левове. Очевидно обаче покривът не е бил направен както трябва и това е довело до теча, който пък вбесил и без това маниакално педантичния политик.

Той дори е твърдо решен да търси сметка на фирмата за възникналата неприятност, тъй като покривът все още е в гаранция.

 

По отношение на работа и пари, лидерът на ИТН е известен с непоколебимата си точност. Това се отнася не само за служителите му, а и за хората, на които доверява ремонтите.

Негови съседи отсега съжаляват фирмата, тъй като са убедени, че ще платят неустойка на Дългия и в никакъв случай няма да им се размине, тъй като той никога не е на загуба, а в случая е изцяло в правото си.

 

След като в продължение на 3 години Дългия отказваше да публикува задължителните по закон данни за имуществото си и предпочиташе да плаща глоби и да чака ревизия от Антикорупционната комисия, той най-после го декларира в последната му имотна декларация.

Както става ясно първоначално къщата е била собственост на офшорна фирма, след което Трифонов я купува на доста сносна цена.

 

Запознати разкриват, че откакто е новодомец, почти не излиза от имението си. В имението си той разполага със специална шумоизолирана стая на приземия етаж, в която мобилните телефони нямат обхват. Именно там провеждал важните си бизнес и политически разговори. Според мълвата поне два пъти седмично в покоите му пристигал лидерът на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, за да му докладват случващото се. Заедно с него пристига и депутатът Светослав Балабанов, който е един от най-доверените му хора.

Източник: Уикенд