декември 10, 2022

Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?  

"Моралният стожер" на софийската десница уреждал софийско жителство на нелегалните араби

https://kliuki.net/liubopitno/pokrovitelstva-li-boris-bonev-bezhanskata-mafiya-zaradi-seks-sas-siriyski-migranti-2/196966 Kliuki.net
Покровителства ли Борис Бонев бежанската мафия заради секс със сирийски мигранти?  

 Лидерът на "Спаси София" лобирал пред районните кметове да издават фалшиви адресни регистрации на нелегално прекосилите българската граница мигранти от арабски и африкански държави, издадоха наши източници в СДВР, които били получили серия жалби срещу мигрантските набези в центъра на столицата. Борис Бонев, който си спечели прозвището "вечният кандидат за кмет" на София, бил сред най-властните и авторитетни покровители на бежанската мафия и по-специално на столичното й подразделение.

 

Причината за внезапно пробудилата се грижа за малцинствата била прозаична. Десният политик с лява резба бил открил сладостта на мъжката близкоизточна любов и редовно ползвал услугите на надарени и обрязани арабски пениси, чиито притежатели се подвизават по протежението на булевардите "Мария Луиза" и "Сливница", но най-вече на Централна гара и Женския пазар.

 

Ченгетата разясняват, че мургавите момчета не са свободни електрони, а част от гъста мафиотска мрежа нелегални мигранти, разселени в едни от най-престижните райони на София. Те са се специализирали в разпространение на дрога, нападения, джебчийство, както и в така любимата на Бонев мъжка проституция. Млади и изключително потентни, неканените гости били любим десерт на извратеняци и гьотферени, подвизаващи се из софийските потайности.

 

Нещо повече - тарторите на мигрантската мафия били сключили "годишни договори" с влиятелни представители на гей обществото и срещу дебела такса им изпращали момчета на предварително указан адрес, където се вихрели разюздани педерастки оргии. ВИП клиентите пък се ангажирали никой да не закача арабските сводници.

 

Най-вероятно по тази линия лидерът на "Спаси София" бил поел шефство над бежанците и използвал влиянието си да им осигури безпрепятствено пребиваване в столицата. Не случайно влиятелният общинар спирал всички опити да се затегне охраната около джамията и банята, където араби и цигани плашат и мародерстват мирните граждани, разказват запознати с проверката полицаи.

Източник: crimesbg.com