април 28, 2024

Попиляха шампиона Серафим от “Денсинг старс”: Язък ти за партньорката, танцуваш като дъб! (Видео)

Боксьорът и Таня не успяха да се преборят за достатъчен брой точки от журито и зрителите

https://kliuki.net/liubopitno/popilyaha-shampiona-serafim-ot-densing-stars-yazak-ti-za-partnyorkata-tancuvash-kato-dab-video/218882 Kliuki.net
Попиляха шампиона Серафим от “Денсинг старс”: Язък ти за партньорката, танцуваш като дъб! (Видео)

Така двамата отпаднаха в самото начало на предаването. Въпреки труда, който положиха, способностите им в танците се оказаха сравнително слаби, за да продължат в надпреварата. Зрителите посрещнаха новината без изненада, имайки предвид възможностите на Серафим да танцува. За по-голямата част от публиката той се прояви като дърво, което не умее да се раздвижи подобаващо. И макар да уважиха спортните му успехи до момента, за тях бе ясно, че в танците никак не го бива. Мнозинството изригна с мнението, че ако в спорта шампионът е постигнал много, в този формат не му се получават нещата.

Към Таня хората бяха доста по-деликатни и открито заявиха, че партньорът ѝ е причина за нейния провал. Така съвсем в началото на предаването вотът реши кой да си тръгне. Забелязаха се размисли за това как журито определя следващия изгонен. Именно заради това професионалистите му дават и нисък брой точки. Тогава и зрителският вот не успява да му помогне да остане и да продължи с предизвикателството. И макар да преобладава мнението, че дотук предаването не е нагласено, все пак се забелязват и директни атаки към продукцията.

Източник: petel.bg