април 19, 2024

Поредният брак на Мара Отварачката претърпя крах

https://kliuki.net/liubopitno/poredniyat-brak-na-mara-otvarachkata-pretarpya-krah/166588 Kliuki.net
Поредният брак на Мара Отварачката претърпя крах

Обеща на феновете си, че се връща отново на сцената

Едва сключила брак преди седем месеца се оказва, че Мара Отварачката отново е в развод – с третия си поред мъж.

Мълвата носи, че двамата се скарали много тежко след почивката им в Гърция, където отдъхваха в компанията на трите им общи деца – Марая на певицата и Вая и Крис на Мирослав Соколов.

На феновете й им направило впечатление, че качването на клипчета и снимки от почивката секнало изведнъж. Причина за това бил имено скандала, заради който се прибрали скоростно в родината си. Очаква се всеки момент двойката да подадат документи за разтрогване на брака.

Поредният брак на Мара Отварачката претърпя крах

Припомняме, че Мария се омъжи за Мирослав Соколов в началото на декември, миналата година и го определяше като „голямата й любов“. Изглежда обаче само няколко месеца по-късно от тази любов не е останал и помен. Заради бързия крах на любовта им мнозина я определиха като бенгалски огън.

Припомняме, че първият брак на Мария бе с бизнесмена Димитър Андонов. Той изкара по-малко от пет години, но пък за сметка на това за времето, в което бяха заедно певицата успя да го докара почти до фалит.

Следващата й голяма любов бе Християн Гущеров, когото заради едрото телосложение наричаше „Мечо“ или „Слънчо“, за да не го обиди. Тази й голяма любов пък залезе след по-малко от тригодишен брак. След като научи за изневерите й, милионерският наследник я изхвърли на улицата.

След този й брак последваха няколко връзки с обвързани мъже, които обаче не изглупяха до такава степен, че да зарежат семействата си за разлика от Мирослав Соколов. Той изостави съпругата и децата си заради Мара Отварачката.

Към днешна дата тя е заличила всички общи снимки с Миро Дзвера и децата му, както и кадрите от сватбата с него. Освен това е махнала и пръстена, свидетелство за голямата им любов.

За сметка на това тя заяви на феновете й, че предстои ударно завръщане и дори ги попита дали не искат нова песен. Веднага след това побърза да допълни, че в скоро време ще пусне новата си песен.

Певачката обещава, че ще се постарае да не изчезва повече от сцената – както е известно това се случва всеки път, щом се омъжи.

Според мълвата причината за раздялата на Мария и Мирослав е, че някой от двамата е кръшнал от правия път.

Друга мълва пък носи, че децата на Мирослав не понасяли певицата и постоянно й скроявали някакви номера при все, че тя не спираше да ги хвали пред медиите.

Има и трета версия за раздялата им и според мълвата, тя е финансова. Запознати издават, че Миро Дзвера не смогвал да угажда на капризите й. Тя харчела парите с бясна скорост като само от началото на връзката им бизнесменът пръснал над 800 хиляди лева за почивки и да й купува луксозни стоки. Някои дори твърдят, че за да поддържа такъв стандарт на живот му се наложило да изтегли заеми.

Феновете й са в очакване на завръщането й на музикалната сцена. Мнозина обаче смятат, че няма да им се наложи да чакат дълго и до обявяването на брак номер четири.

Мара Отварачката бие по бракове дори Благо Джизъса, който неслучайно се е превърнал в мерна единица за бърза смяна на интимните си партньорки. Някои дори прогнозират, че не е изключено някой ден двамата да се залюбят и да обявят брака си.

Източник: Уикенд