юни 16, 2024

Поверително от Уиндзор: Кейт беше в кома заради сънотворни в чая! (Eкс служители шокираха с разкрития)

Кейт Мидълтън била в кома, крият от двореца

https://kliuki.net/liubopitno/poveritelno-ot-uindzor-keyt-beshe-v-koma-zaradi-sanotvorni-v-chaya-eks-sluzhiteli-shokiraha-s-razkritiya/223829 Kliuki.net
Поверително от Уиндзор: Кейт беше в кома заради сънотворни в чая! (Eкс служители шокираха с разкрития)

 

Бивши служители на двореца Кенсингтън разкриват, че принцесата на Уелс — Кейт Мидълтън, е припаднала и е прекарала няколко дни в кома след инцидент с чая й. От месеци принцесата отсъства от обществения живот, а причината за това е здравословното й състояние. Дори се появиха слухове в социалните медии, че Кейт е държана упоена от лекарите си, за да понесе по-леко терапията. Каква е истината знаят само членовете на кралското семейство, които са силно притеснени заради случващото се с Катрин.

Но лица, които са работили в двореца, твърдят, че Кейт е претърпяла инцидент много преди да стане ясно, че има проблем с рака. Принцесата беше видяна за последно на Коледа, когато се появи на служба със семейството си. На 28 декември обаче, докато е в двореца Уиндзор, Кейт поръчва чай в стаята си и го изпива. Малко след това припада и е намерена в безсъзнание, при което спешно е откарана в болница. И както изглежда, последвалите пълномащабни изследвания са установили проблем, заради който се наложи коремна операция, а след това беше открит и рака.

"Тя не е взимала сънотворни, някой умишлено ги е сложил в чашата й. Така и не стана ясно какво се случи. Просто е изпила чая си, припаднала е и после ни се обадиха да извикаме линейка незабавно. Веднага беше отведена от двореца Уиндзор и повече не я видяхме", твърдят бившите служители.

Дали става въпрос за предозиране с приспивателните, или умишлен опит за покушение върху една от най-обичаните жени в Англия, така и не става ясно. Факт е обаче, че Кейт изчезна от общественото внимание и това ражда всякакви митове и легенди сред хората...