април 28, 2024

Появи се нова сензационна версия: Мартин Нотариуса е убит на друго място, а трупът му е подхвърлен пред къщата му?

Медици са категорични, че синините по лицето му са в резултат на нанесен побой преди смъртта му

https://kliuki.net/liubopitno/poyavi-se-nova-senzacionna-versiya-martin-notariusa-e-ubit-na-drugo-myasto-a-trupat-mu-e-podhvarlen-pred-kashtata-mu-2/218683 Kliuki.net
Появи се нова сензационна версия: Мартин Нотариуса е убит на друго място, а трупът му е подхвърлен пред къщата му?

Появи се нова версия, свързана с убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, според която той е бил пребит жестоко точно преди да бъде застрелян в главата. В това са убедени медиците, прегледали снимки на жертвата след аутопсията й. По лицето на бандита се забелязват травми, които няма как да бъдат причинени от изстрел.

 

От фотосите става ясно, че Нотариуса е налаган с предмет, който е бил леко заострен или в края на който е имало разширение. Божанов е със счупен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са категорични, че тези удари са настъпили преди смъртта на Божанов и са нанесени със страшна сила и странен предмет. Не е изключено ударите да са нанесени с приклада на пистолета, с който впоследствие е бил убит.

 

Медиците обаче са категорични, че побоят е бил доста сериозен и е нанесен непосредствено преди смъртта му, тъй като в противен случай по лицето на Нотариуса не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, ако боят е бил нанесен след кончината.

 

Освен това става ясно, че Нотариуса е с фрактура на темпоралната кост, тоест на слепоочието, която няма как да стане от куршум, било то фронтално или напречно, освен, ако не е от упор. Но изстрел от упор е изключен, защото няма нагар по челото, дупката от куршума е идеална и няма следи от самото оръжие. След като е пребит, Нотариуса е застрелян с един куршум в главата. Това навежда на мисълта, че убиецът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е поредният факт, който буди недоумение.

 

Запознат посочва, че това означава, че най-вероятно Мартин нотариуса е бил убит не пред дома си, а на друго място, след което трупът му, е бил подхвърлен там. Възможно е той да е бил ликвидиран в апартамента си или пък в някой офис, след което тялото да е изнесено пред сградата.

Източник: Уикенд, crimesbg.com