април 19, 2024

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова

Клаудия Грийн нарече младата българска звезда “възхитителна” и я покани в Лос Анджелис

https://kliuki.net/liubopitno/pr-kata-na-uil-smit-aplodira-vyara-atova-2/198104 Kliuki.net
PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова

Вяра Атова, която освен като една от най-талантливите певици е позната на публиката в качеството си ко-водещ на Захари Бахаров от “Националната лотария”, удиви гостите на церемонията “Жена на годината”, организирана от списание Glamour.

 

Елегантното събитие събра под един покрив някои от най-хубавите българки. Сред наградените бяха Диляна Попова, Мария Силвестър, Поли Генова, шампионките ни по художествена гимнастика и много други.

 

На грацията и сексапила им се насладиха плеада чуждестранни гости от Франция, Италия, Испания, Австралия и САЩ.

Специално за наградите на списание Glamour прелетя океана и една от най-актуалните имиджмейкъри на световните звезди - Клаудия Грийн, която спечели приза на Glamour в категория “публицист”. Тя се грижи за доброто име и популярността на младите звезди, изиграли сестрите Уилямс във филма с Уил Смит “Кинг Ричард“.

 

Впечатляващата Клаудия определено привлече вниманието на всички в залата. Тя и антуражът й обаче обърнаха внимание единствено на талантливата и млада певица Вяра Атова, която закри церемонията със свое изпълнение. Родното дарование толкова впечатли презокеанските гости, че цялата маса от американци я посрещна на крака и започнаха да я прегръщат и обсипват с комплименти, разказаха присъстващи на бляскавия форум.

 

Звездната PR-ка г-за Грийн сама поискала телефонния номер на нашенката и й казала задължително да я потърси, ако реши да идва в Лос Анджелис. Останалите чужденци от съседните маси също изразили  възхищение към таланта на Вяра. Само нашите звезди били пестеливи от комплименти.

 

А ние оставаме в очакване да разберем дали срещата на Вяра с едни от най-търсените звездни публицисти по света е била съдбоносна.

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова - Снимка 2

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова - Снимка 3

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова - Снимка 4

PR-ката на Уил Смит аплодира Вяра Атова - Снимка 5