май 20, 2024

„Преди обед“ се превърна в бледо копие на „На кафе“

Дочев дори се изпусна да попита в ефир кога са рекламите

https://kliuki.net/liubopitno/predi-obed-se-prevarna-v-bledo-kopie-na-na-kafe/208657 Kliuki.net
„Преди обед“ се превърна в бледо копие на „На кафе“

Зрителите на предаването „Преди обед“ са сериозно разочаровани от заместника на Сашо Кадиев – 31-годишният актьор Петър Дочев.

 

Дори професионалният грим не бе в състояние да замаже прединфарктното състояние, в което водещият бе изпаднал. Потта се стичаше като реки по челото му. В този ред на мисли шегаджиите не пропуснаха да отбележат, че Дочев може да бъде сериозна конкуренция на Веселин Маринов, за когото мнозина казват, че се поти като снежен човек на слънце.

 

За това, че не се чувства удобно в новата си роля говори не само обилното потене и невъзможността да отрони две думи, което Деси Стоянова се опита да замаже с непрестанно говорене, а и фактът, че се изпусна да попита в ефир кога започват рекламите.

 

Зрителите на предаването са категорични, че Сашо Кадиев липсва много и никой няма да е в състояние да го замени пълноценно. По-критичните дори отбелязват, че сега предаването простее до такава степен, че ще им се наложи да гледат Гала.

Мнозина използваха страниците в социалните мрежи, както и официалната страница на предаването, за да призоват Кадиев да се върне. Те написаха „Сашо, върни се!“.

 

Въпреки множеството недоволни има и такива, които пожелават успех на наследника на Кадиев и са убедени, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Петър Дочев дори призна лично, че е глътнал 2-3 бастуна, които трябва да изплюе.

 

„Преди обед“ се превърна в бледо копие на „На кафе“

Новият интериор на студиото също не бе подминат от критиките. Зрителите са категорични, че е много претрупано, тъмно и изглежда тясно. Очевидно старанието да наподобява реален дом е претърпяло пълен крах. Не липсват и предложения за смяна на интериорните дизайнери, които очевидно не са се справили добре.

 

Всички тези критики обаче са нищо на фона на негативните реакции, които отнесоха новите попълнения в екипа – тийнейджърки и студентки, които занапред ще трябва да представят тенденциите сред младите. Сред новите попълнения е и щерката на Юлиан Вергов – Алена. Тя е натоварена със задачата да представя теми, вълнуващи хората на възраст от 18 до 25 години, т.нар. „поколение Z“. Зрители обаче са категорични, че вместо да привлече младите, каквато е целта на предаването, ще ги отблъсне категорично с новите попълнения.

 

В първото си тв включване Алена Вергова и останалите й три колежки – Рада Димитрова, Мира Христова и София Стринска показаха как се прави чай с мехурчета, което накара зрителите да отбележат, че благодарение на тях предаването се е превърнало в слаба имитация на „На кафе“.

Източник: Уикенд