юли 14, 2024

Предложиха брак на Златка Райкова

Вече са готови с името на бебето 

https://kliuki.net/liubopitno/predlozhiha-brak-na-zlatka-raykova-2/197978 Kliuki.net
Предложиха брак на Златка Райкова

Златка Райкова и изгората й Карен споделят, че видели втората чертичка още на втория месец от опитите за бебе. 

Както стана ясно, двамата били много всеотдайни в стремежа си за наследник. Златка накара мнозина да й завидят, заявявайки, че интимната близост с Карен е ежедневие, предвид факта, че са заедно от едва 9 месеца. 

Неотдавна двойката се завърна от Малдивите, където изкараха няколко романтични дни. Блондинката се осмелила да пътува, след като типичните за първите месеци от бременността неразположения поотминали. До преди месец се чувствала много зле – постоянно й се гадело и чувствала умора, на всичкото отгоре пипнала и коронавирус, който тотално я довършил.

Припомняме, че тя има и син Благой, от футболиста Благой Георгиев. Както вече стана ясно Златка и Карен очакват момче. Те посочват, че са били подготвени с имената на бебето, без оглед на пола. Трите мъжки имена измежду които ще изберат името на бъдещия си наследник, са Самуил, Калоян и Карим. Блондинката няма никакви съмнения, че Карен ще й помага в грижите за бебето, предвид факта колко е всеотдаен в грижите към нея и сина й. 

Когато двамата с Карен пътуват, за Благой се грижат родителите й. Отбелязва, че малчуганът посещава частна детска градина, тъй като не го приели в държавната. 

Златка обяви пола на бъдещото бебе по време на скромно парти. Двойката са планирали сватбата за след появата на рожбата им на бял свят. 
Източник: Уикенд 

Предложиха брак на Златка Райкова