април 28, 2024

Преслава кифлее в Сингапур, Деси Слава събира студ в Нидерландия (Снимки)

2024-та година повлече крак с поредните почивки на родните фолкаджийки

https://kliuki.net/liubopitno/preslava-kiflee-v-singapur-desi-slava-sabira-stud-v-niderlandiya-snimki/216634 Kliuki.net
Преслава кифлее в Сингапур, Деси Слава събира студ в Нидерландия (Снимки)

Преслава подкара новата година с фръцкане в Тайланд, след което отскочи и до Сингапур. Последните ѝ кадри я показват именно от там, като за късмет компания на снимките отново ѝ прави малката ѝ дъщеричка.

Накипрени с къси панталони и ръкави, двете не пропускат да се щракнат насред пищна растителност и всякакви по-интересни обекти. Така насред зимата в България семейството не забравя, че светът е голям и лято дебне отвсякъде.

Деси Слава пък за момента е зачеркнала морските дестинации по други контитненти и се подвизава в Амстердам. В сърцето на Нидерлания тя позира, понавлечена с повече дрешки, и показва красотите на града, включително и красиво подредените къщи по улиците. И макар в момента да е малко хладничко там, все пак отскачането до по-различна дестинация си е за предпочитане по всяко време на годината.

Активна в почивките е и Райна, която не пропуска да се нащрака в почти еднакви пози. Според последните ѝ кадри певицата се намира в Швейцария и се наслаждава на отрупаните със сняг планини. У нас безспорно е студеничко, макар и не толкова, колкото преди години, но по онези ширини и снегът добавя доза минус към обикновените за сезона температури.

Източник: Инстаграм