September 28, 2024

Преслава си купи скъпарско возило с парите от хонорарите

Тя продължава да е сред изпълнителките с висок хонорар

https://kliuki.net/liubopitno/preslava-si-kupi-skaparsko-vozilo-s-parite-ot-honorarite/225538 Kliuki.net
Преслава си купи скъпарско возило с парите от хонорарите

Прави впечатление, че в последно време фолк дивата Преслава джитка с „Мерцедес Брабус“ на стойност 400 бона. Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел джип на немския автомобилен гигант, решен в червен цвят.

 

Базовата цена на скъпарското мощно возило тръгва от 200 000 евро, а с допълнителни екстри и брониране, може да скочи до милион. В „кубчето“, като наричат този модел изпълнителката на „Новата ти“ изглежда като истинска мутреса. Добричлийката определено привлича погледите на шофьори, пешеходци и съседи в елитния столичен квартал „Бояна“.

Колежките й допускат, че по всяка вероятност сама е купила автомобила си, предвид факта, че печели повече от добре. Тя продължава да е сред изпълнителите с висок хонорар – 12 бона за изява. Като се вземе под внимание факта, че певицата има по 15 участия в месеца, това прави около 180 000 лева приходи. След приспадането на дължимия процент на „Пайнер“, й остават чисто над 100 бона. Доходите на половинката й Павел, който е бивш наркодилър средно ниво, а сега се представя за „земеделски инвеститор“, да в пъти по-скромни от нейните.

 

Със същия мощен джип се придвижва и внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро. В гаража си Ангел Рашков има „Мерцедес Брабус“ G 65 AMG, но неговият е решен в турскосиньо.

Този модел джипове не само са предпочитани, а и високо ценени от любителите на високите скорости.

 

Сред родните мафиоти, придвижващи се с „Мерцедес Брабус“ се нареждат дясната ръка на Евелин Банев – Брендо, Георги Семерджиев – Жоро Шопа, но джипът му е брониран и е на стойност 1 млн. лв. Колежката на Преслава – Алисия, също шофира „Брабус“.

Източник: Уикенд