май 01, 2024

Приятел на Меган Маркъл: От 4 години Кейт не говорила с нея, а само срещу нея!

Приятел на Меган Маркъл не спира с твърденията, че Кейт я напада

https://kliuki.net/liubopitno/priyatel-na-megan-markal-ot-4-godini-keyt-ne-govorila-s-neya-a-samo-sreshtu-neya/213556 Kliuki.net
Приятел на Меган Маркъл: От 4 години Кейт не говорила  с нея, а само срещу нея!

Приятел на Меган Маркъл продължава да провокира с обвинения срещу Кейт Мидълтън. Според Омид Скоби Кейт и Меган не са си говорили от четири години, но за сметка на това Кейт не спира да говори за Меган оттогава насам.

В новата си книга той твърди, че Меган "не желае да се включва отново в сапунените опери на Бъкингам", нито "желае да има каквото и да било общо с британската монархия". "Истината е, че те са досадни. Изключително досадни", твърди Скоби.

И допълва, че херцогинята на Съсекс е повече от щастлива, че се е разделила с кралския двор.

Обвиненията срещу Кейт, че води тайна война срещу Меган, включват изявления, че принцесата не е благодарила на снаха си за подаръците на децата за миналата Коледа, не е общувала с нея по празници, нито са се чували за важни семейни събития.

"Тя дори не говори с нея", казва Скоби. Хари от своя страна бил уморен от войната и се отказал да търси прошка от двореца, защото "на никого не му пука и не го е грижа".

От Бъкингам просто отказват да коментират изявленията, твърдейки, че "кралското семейство е ангажирано с много по-важни неща, от това да коментира безпочвени обвинения на един неизвестен човек". В момента Кейт се колебае дали да запише Джордж в колежа "Итън" или да го премести в смесено училище като "Марлборо". Уилям е очарован от стария си колеж, но тя самата има неприятни спомени от девическото училище, което е посещавала. И не желае някой да тормози детето й.

Все пак двойката е посетила колежа заедно с Джордж. И предстои да стане ясно, дали малкият принц ще учи тук или в друго училище от догодина.