април 26, 2024

Призна си! Джия почнала да се влюбва в Ергена (След целувката и тайландския масаж попфолк певицата тръгва на война с Айлин и Валерия)

Чалга дивата Джия съвсем ще сгази лука

https://kliuki.net/bg-kliuki/prizna-si-dzhiya-pochnala-da-se-vlyubva-v-ergena-sled-celuvkata-i-taylandskiya-masazh-popfolk-pevicata-tragva-na-voyna-s-aylin-i-valeriya/201495 Kliuki.net
Призна си! Джия почнала да се влюбва в Ергена (След целувката и тайландския масаж попфолк певицата тръгва на война с Айлин и Валерия)

Последните изпълнения в “Ергенът” бяха доста емоционални за нея. На всичкото отгоре самата певица сподели, че вече е на път да се влюби сериозно. Любовните ѝ чувства на практика ще я поставят в неочаквано лоша ситуация. Потенциалните ѝ приятелки в шоуто вече се превръщат в кръвни врагини, с които ще дели един мъж. Айлин и Валерия също успяха да се доближат максимално до Евгени. До момента и трите са се целували с него, а Джия дори имаше възможност да преживее още по-интимни моменти.

Романтичната среща между двамата мина прекрасно. Изненадата бе тайландски масаж, на който изпълнителката се наслади тотално. За капак самият Евгени довърши масажа и поне откъм докосвания вече хубаво е опознал тялото ѝ. Спа процедурите също се котираха добре, а етеричните масла вероятно доста са нажежили обстановката.

Така Генчев и Джия си станаха близки за часове. Проблем обаче са Айлин и Валерия, които са сред най-близките хора на певицата в имението. И те успяха да си откраднат доста интимни мигове с пианиста, а целувките им също стоят в историята на предаването. И ако той е в позиция да се целува с когото си поиска, то дамите не бива да правят мръсно на дружките си.

Източник: lupa.bg