април 28, 2024

Прокълнато ли е семейството на самоубилата се под влак Пламена?

Семейството губи втората си дъщеря при неясни обстоятелства

https://kliuki.net/liubopitno/prokalnato-li-e-semeystvoto-na-samoubilata-se-pod-vlak-plamena/210441 Kliuki.net
Прокълнато ли е семейството на самоубилата се под влак Пламена?

Болката за семейството на самоубилото се 14-годишно момиче в пловдивското село Скутаре се оказа огромна. Пламена е втората дъщеря, която фамилията губи завинаги. Преди години тогава 8-годишната сестричка на самоубилото се момиче също умира. В случая обаче смъртта е настъпила в съня.

 

Припомняме, че в събота 14-годишната Пламена реши да сложи край на живота си, след като легна на релсите в село Скутаре. Идващият от Пловдив влак не е успял да спре. Машинистът е забелязал тялото. Подал е звуков сигнал до последния момент, но момичето така и не трепнало.

 

В селото описват семейството като изключително добро. Трагедията е основна тема за разговор сред жителите. Описват и Пламена като възпитано и умно дете. Предположенията първоначално насочиха разследващите към версия за самоубийство след нещастна любов. Нова следа обаче хвърля в размисъл работещите по случая. Под възглавницата на момичето е открита снимка на починалата преди години нейна сестричка Мика. Дали това е повлияло за взимане на крайното решение от 14-годишната Пламена, тепърва ще се разследва.

 

Прокълнато ли е семейството на самоубилата се под влак Пламена?

Пред къщата на семейството в село Скутаре продължава да има полиция. До последно не се отхвърля нито една версия, а основното предположение за самоубийство все още не е потвърдено от властите.

Източник: 24plovdiv.bg