април 27, 2024

Пропадна сватбата на Лиляна Боянова

И двамата имат по един брак зад гърба си 

https://kliuki.net/liubopitno/propadna-svatbata-na-lilyana-boyanova/210155 Kliuki.net
Пропадна сватбата на Лиляна Боянова

По всичко личи, че на красивата новинарка Лиляна Боянова от bTV не й върви в любовта. Към днешна дата тя не само, че отново е сама, а и с разбито сърце за пореден път, след като любимият й Николай Пенчев развали годежа и я заряза.

 

Припомняме, че връзката им продължи 2 години. Прави впечатление, че двамата вече не се следват в социалните мрежи и са изтрили всички общи снимки. Режисьорът вече е напуснал и апартамента й, където живееха заедно. Фактът, че двамата продължават да се засичат из коридорите на медията, в която работят, прави раздялата още по-трудна за Лиляна.

 

Николай има близнаци от бившата си, а Лиляна има син от първия си брак. Тя упорито крие кой е бащата на 12-годишния Калоян. Единственото, което е разкривала до този момент е, че е бизнесмен, който ги зарязал малко след появата на рожбата им.

 

Пропадна сватбата на Лиляна Боянова

 

Любовният романс на Лили и Николай започнал именно в нюзрума на bTV. Иначе пестеливата на думи по отношение на личния си живот новинарка, бе на седмото небе от щастие с него. Тя дори си позволяваше редовно да му се обяснява в любов в социалните мрежи, твърдейки, че именно него е чакала цял живот.

 

Така и не става ясно обаче каква е причината за разпадането на красивата им романтична история. Техни колеги издават, че се е създала интрига с бившата съпруга на режисьора.

Не е изключено и работохолизмът на Лиляна също да е допринесъл за раздялата им.

Източник: Уикенд