април 27, 2024

Рачков лапва 250 бона от „Капките“

По всичко личи, че този е от шарената крава

https://kliuki.net/liubopitno/rachkov-lapva-250-bona-ot-kapkite/217438 Kliuki.net
Рачков лапва 250 бона от „Капките“

За разлика от всички останали, които ще вземат участие в 12-ия сезон на „Като две капки вода“, водещият Димитър Рачков въобще не може да се оплаче от възнаграждението си.

Запознати издават, че комикът се е договорил за твърда сума в размер на 250 бона, за да е лице на хитовото предаване, докато партньорът му на сцената Герасим Георгиев – Геро, ще забавлява публиката за пет пъти по-млака сума – едва 50 000 лева.

 

Донякъде е разбираемо, че Рачков получава тлъстите хонорари, предвид, че е безспорна звезда на Нова тв, но пък за сметка на това вече е втръснал на зрителите до краен предел. Не е изключено именно това разделение в заплащането да е станало причина за окончателното решение, което Зуека взе преди години – да емигрира в Испания. Вероятно е разбрал отнякъде, че колегата му получава в пъти по-високо заплащане от неговото и това много го е огорчило, разкриват запознати.

Геро обаче нямал нищо против Рачков да прибира тлъст хонорар, защото осъзнавал, че той е голямата звезда и за него това е напълно закономерно. Да не пропускаме и факта, че освен всичко друго Рачков е и твърде близък с продуцента Халваджиян, което е поредното доказателство за двойния аршин.

 

За сметка на гореспоменатите проблеми, фенките на Владимир Михайлов имат повод за радост – той отново ще участва в „Капките“, след като миналата година ги спечели, но този път ще участва в специалната благотворителна вечер, в която ще се конкурира с члена на журито Веселин Маринов.

 

Новият сезон на Капките ще тръгне на 25 февруари и ще се излъчва всяка неделя в продължение на цели три часа. От медията са предвидили възможност и за добавяне на още 30 минути към редовното време.

Седмица преди старта му, Нова тв ще подгрее зрителите си на 18 февруари със специално благотворително шоу с участници от предишни издания, както направи и миналата година.

От сега се смята, че Михайлов ще е без конкуренция в благотворителната вечер, която отново се прави с партньорството на УНИЦЕФ. Освен него на сцената ще се качат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Славин Славчев, Александър Сано и Веселин Маринов, който ще остане в шоуто и след благотворителната вечер, но вече като член на журито.

 

Тази година УНИЦЕФ ще използва набраните чрез „Капките“ средства за борба с насилието над деца. На всеки от участниците на сцената, ще партнира дете. За момента новинарката Ани Салич не е включена в предаването, след като миналата година отзивите на публиката за нея не бяха никак добри.

 

Поне засега в журито не се очертават промени в сравнение с предходния сезон.

Освен Веселин Маринов в него се очаква да влязат дежурните Димитър Ковачев – Фънки, Асен Блатечки и Хилда Казасян.

Източник: Уикенд