март 28, 2024

Радина Червенова и Коко Каменаров възродиха брака си

​​​​​​​Съветва хората да мислят повече за себе си

https://kliuki.net/liubopitno/radina-chervenova-i-koko-kamenarov-vazrodiha-braka-si/204061 Kliuki.net
Радина Червенова и Коко Каменаров възродиха брака си

Преди около 2 години генералният директор на БНТ Коко Каменаров и съпругата му – неувяхващата новинарка Радина Червенова, преживяха огромно сътресение в отношенията си.

 

След като Каменаров си хваща любовница на име Михаела, мълвата носи, че двамата с Радина са пред развод. Очевидно обаче увлечението му по чуждата жена не е било чак толкоз силно, че да съсипе брака им, тъй като авантюрата му така и не прераства в нещо повече.

 

Радина Червенова и Коко Каменаров възродиха брака си

Радина разказва, че им станало ясно, че каквото и да им се случва, не могат да се разделят, тъй като имат нужда един от друг. Разбира се не крие, че в 30-годишната им връзка е имало редица спадове, конфликти и пикове, но в крайна сметка единият от тях винаги се нуждае от другия. Твърди, че любов като тяхната, рядко се открива. Простила му, въпреки огромната обида, която й нанесъл с тази извънбрачна връзка. За нея обаче е по-важно той самият да успее да си прости.

 

Макар временно Каменаров да избира да се пренесе при любовницата си, малко по-късно осъзнава, че е направил грешка и Радина е жената на живота му, с която го свързват не само 30 години брак, а и 4 деца. Десислава и Валди са от първия брак на Радина. Името на общата им наследница е Анастасия.

 

Драмата в брака им съвпада и с друг тежък за нея момент – борбата й с коварния рак на гърдата. Въпреки всичко обаче, тя не се сломява, а впряга всичките си сили и се бори. Само в рамките на 3 дни преминава през 2 операции, тъй като ракът е изключително агресивен. Интервенциите са извършени в България. Съветът й след всичко преживяно е хората да мислят повече за себе си и да ходят редовно на профилактични прегледи. Напомня, че ракът е лечим, когато бъде хванат в начален стадий.

Източник: Уикенд