април 30, 2024

Радина Кърджилова напомпа устни

Актрисата смята, че една жена трябва да се грижи за визията си, без това да се превръща в мания

https://kliuki.net/liubopitno/radina-kardzhilova-napompa-ustni/221093 Kliuki.net
Радина Кърджилова напомпа устни

Очевидно и Радина Кърджилова вече не е достатъчно сигурна в естествената си красота, след като и тя прибегна до естетичните корекции, от които до неотдавна бягаше като дявол от тамян. По-наблюдателните забелязаха, че актрисата е издула джуки и си е сложила хиалурон в челото. Твърди, че се чувства много по-добре, след като изгладила мимическите бръчки

 

За щастие за момента все още не е прекалила с корекциите. Макар и да е напомпала джуките си, те все още са доста далеч от размера на тези на Мара Отварачката. Неотдавна тя отряза косата си и я направи още по-руса – очевидно актрисата е в период на трансформация, започвайки най-напред от външността си. Факт е, че не за пръв път става блондинка – обикновено го прави през лятото, а зимата отново се връща към по-тъмните тонове.

 

Кърджилова смята, че една жена трябва да се грижи за визията си, но това, не трябва да се превръща в мания. Тя е на мнение, че всичко трябва да е умерено и допълва, че няма грозни хора, а неподдържани. Умората също оказва влияние на външния вид, както и нещастието.

 

Според нея следващият тренд сред дамите, трябва да е неподправена красота. До неотдавна тя също странеше от естетичните корекции, но с напредването на възрастта, също се поддаде на модата. На двамата със съпруга й Деян Донков, напоследък започна да им писва от столичната суета и веднага, щом времето се затопли, хукват към селската им къща, която се намира близо до Белоградчик.

 

Те обичат да отдъхват на диви места, далеч от тълпите, да се сливат с природата. Това помага на йога практиката им, по която Радина увлякла и съпруга си. Към днешна дата двамата са се отдали на балансиран начин на живот и се упражняват заедно.

 

Факт е, че в началото връзката им премина през множество изпитания – в миналото дори се говореше за физическо насилие, но към днешна дата актьорите са изключително щастливи заедно и отглеждат с любов двамата си синове – Христо и Йоан.

Източник: Уикенд