април 27, 2024

Радина Кърджилова се окапа със сладолед

Актрисата държала и хартиен плик с храна

https://kliuki.net/liubopitno/radina-kardzhilova-se-okapa-sas-sladoled/212253 Kliuki.net
Радина Кърджилова се окапа със сладолед

Повече от очевидно е, че времето, в което Радина Кърджилова бе слаба като вейка и на ръба на анорексията, е останало в историята. Към днешна дата тя си похапва стабилно, а и не се отказва от сладки изкушения. Тези дни тя била забелязана да ближе сладолед, разхождайки се из центъра на София.

 

В приятния есенен следобед изгората на Деян Донков била заложила на тесни сини дънки, очертаващи бедрата й, съчетани със сива тениска и късо яке. На гърба си била метнала камуфлажна раница, достатъчно голяма, че да побере личните й вещи. Косата й пък била захваната назад посредством фиби.

 

Радина Кърджилова се окапа със сладолед

За никого не е тайна, че от няколко месеца насам, актрисата е в отбора на блондинките и изглежда не планира да е връща скоро към тъмните кичури.

В ръката си Радина държала хартиен плик с храна за вкъщи, а пътьом си купила ванилов сладолед във фунийка, който побързала да изяде, преди да се разтопи.

 

Въпреки опитите й да не се окапе, не й се получило и се сдобила с петно на блузата. Успокоителното в случая е, че сметановите субстанции се изпират лесно.

Източник: Уикенд