декември 06, 2023

Радина Кърджилова успя да пребори тревожността с медитация

Връзката им оцеля напук на зложелателите

https://kliuki.net/liubopitno/radina-kardzhilova-uspya-da-prebori-trevozhnostta-s-meditaciya/206324 Kliuki.net
Радина Кърджилова успя да пребори тревожността с медитация

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков, са двойка вече повече от десетилетие. За това време имат двама наследници – Христо и Йоан, а Деян има син от първия си брак, носещ неговото име.

 

Отначало никой не вярваше, че връзката им ще просъществува, дори се появиха слухове за домашно насилие и системни побои. Напук на зложелателите обаче Радина и Деян устояха на предизвикателствата и любовта им разцъфтя след появата на децата им.

 

Преди години Радина имаше продължителни епизоди на депресия и се бореше с анорексията. В един момент бе стигнала до критичните 45 кг. За щастие всичко това е вече зад гърба й, благодарение на медитацията, която практикува.

 

От известно време насам актрисата посещава курсове по йога и е категорична, че те спомагат не само за физическото, а и за психичното здраве. Благодарение на техниките успява да обърне по-голямо внимание на себе си и на нуждите си, които често пренебрегва заради забързания начин на живот покрай грижите за отрочетата им.

 

Благодарение на медитацията се върнала и към правилните хранителни навици и вече не прилича на ходещ скелет. Действат й и успокояващо, което е от огромно значение за нея, предвид, че е от онези майки, които се притесняват за всяко нещо, свързано с децата й.

Семейството са на море, където и Деян Донков често пъти се присъединява към медитацията на плажа.

Източник: Уикенд