април 27, 2024

Радинела Чушева заприлича на скелет

Направо е страшна за гледане

https://kliuki.net/liubopitno/radinela-chusheva-zaprilicha-na-skelet/205595 Kliuki.net
Радинела Чушева заприлича на скелет

Мис България Свят за 2020 година, Радинела Чушева, изплаши последователите си в социалните мрежи.

 

По всичко личи, че се е подложила на изключително изтощителна диета и по всяка вероятност страда от анорексия. Тя е загубила цели 15 кг и сега тежи само 40 кг при височина от 170 см. Радинела никога не е била с излишък на тегло, но преди тялото й беше съразмерно и имаше женствени форми. С глад обаче, тя е успяла да се превърне в кожа и кости.

 

Радинела Чушева заприлича на скелет

Краката й изглеждат доста по-тънки дори и от тези на Светлана Гущерова, която напоследък се превърна в символ на слабост. Радинела, която преди това бе и адреналинка в "Господари на ефира", има изненадващо тънки крайници и ръце. Кокалите й са изхвръкнали и стряскащи. Външният й вид изпълва с тревога и спешно й трябва да наддаде поне 10 кг, според коментарите в социалните медии. От брюнетката е останал единствено огромния силиконова бюст, който на фона на останалата част от тялото й, и изглежда прекалено несъразмерен.

 

Тежкото заболяване анорексия мъчи редица моделки по целия свят. В последните две години Радинела се подлага на изтощителни диети и яде едва по 2-3 ябълки на ден. Красавицата твърди, че се чувства добре, когато вижда, че кантарът показва 40 кг. От най-близкото й обкръжение вече се безпокоят за здравето на миската. Най-вероятно тя се подлага на изтощително гладуване заради някой възрастен и заможен мъж, който иска да впечатли, шушукат в светските среди.

 

Скандалната Мис България е на 27 години, а от още от 20-годишна излиза с 55-60-годишни мъже. Бившата адреналинка на „Господарите“ не крие, че обича лукса и се облича само в най скъпите модни марки.

 

Тя няма модни ангажименти, а и не работи като инфлуенсър в социалните мрежи.  За сметка на това постоянно пътува и често отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела винаги публикува само свои фотоси, като не показва спонсора на пътешествието, защото най-вероятно е женен или много възрастен.

 

Съвсем доскоро Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е на видима възраст около 65 години. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, а даже и внуци. Този факт обаче не го спираше публично да демонстрира връзката си със засуканата мадама, без да се притеснява особено от съпругата и децата си. Възрастовата му разлика с Радинела – около 40 години, никак не го смущаваше. "Нито пък нея - тя даваше дъртакът да я опипва публично из лъскавите клубове и плажове у нас.

 

„Тя е свикнала да си ляга с пенсионери, които са заможни. В замяна на ласките шофира лъскав

джип, носи скъпи дрехи и бижута и почива на Малдивите”, коментират колежки на Ради.

Източник: Уикенд