май 07, 2024

Рълев гушна 100-те бона в “Игри на волята”, издуха Елвиса на 3-то място (Подробности)

Форматът вече има своя официален победител

https://kliuki.net/liubopitno/ralev-gushna-100-te-bona-v-igri-na-volyata-izduha-elvisa-na-3-to-myasto-podrobnosti/213889 Kliuki.net
Рълев гушна 100-те бона в “Игри на волята”, издуха Елвиса на 3-то място (Подробности)

Иван Рълев осъмна по-богат и удовлетворен. Дългоочакваният финал на “Игри на волята” бе снощи, като България бе свидетел на тежки многокомпонентни битки. В спорна битка за победата блеснаха възможностите на победителя и на конкурентите му – Момчил Василев и Мартин Николов. Един от най-разпознаваемите играчи в предаването – Елвиса – остана трети и предвид изключителното му его едва ли е особено доволен от загубата. Момчил се нареди на второ място, а зъботехникът очаквано грабна първото.

Така Рълев наистина блесна като големия победител в “Игрите”. За евентуалната му победа се носеха слухове, особено след като бързо се разбра, че е отворил дентална клиника. Сумата от 100 000 лева на практика е добър капитал, ако знаеш как да вложиш парите си. Хилядарките вече официално са в джоба на играча, който се нареди сред най-добрите сред участниците.

Конкуренцията в риалитито бе жестока и доста силен противник бе именно Елвиса. До последно зрителите като че ли бяха убедени, че именно той заслужава голямата награда. Появиха се и доста сериозни слухове за това, че Мартин грабва победата. За нещастие, Иван Рълев е късметлията, който може да се похвали със 100 бона. Каква е наистина съдбата на хилядарките, може би самият той официално ще разкрие.

Източник: lupa.bg