април 26, 2024

Ралица Паскалева ще прегърне втората си рожба скоро (ФОТО)

Екипът на „Капките“ се изложи здраво

https://kliuki.net/liubopitno/ralica-paskaleva-shte-pregarne-vtorata-si-rozhba-skoro-foto/203666 Kliuki.net
Ралица Паскалева ще прегърне втората си рожба скоро (ФОТО)

Вече е сигурно, че Ралица Паскалева е в очакване на втора рожба.

 

На финала на „Капките“ тя се появи уж в образа на Михаела Филева с песента „А дано, ама надали“, която певицата изпълнява заедно с Графа и Вен Зи. Иначе стройната актриса обаче бе много далеч от също така стройния и секси оригинал, дори костюмът й не успя да скрие наедрелите й форми.

 

Ралица Паскалева ще прегърне втората си рожба скоро (ФОТО)

Това е поредното доказателство, че екипът на „Капките“ невинаги успяват да се справят добре с грима и прическите на участниците. Не може да се отрече обаче, че в едно са стриктни – облеклото на участниците. Стилистите се опитват да се доближат максимално до това, което публиката вижда от изпълнителите в чиито образи влизат те.

 

И тук е мястото да отбележим, че дори и това правило бе нарушено във финалното изпълнение на Ралица Паскалева. Тя влезе в трио с официалния си партньор в шоуто Димо Алексиев и колегата им Христо Петков. При мъжете стилистите се бяха постарали да се доближат до облеклото на Графа и Вен Зи от клипа на песента, но Ралица бе много далеч от образа на Михаела Филева.

 

Във видеото певицата е заснета с няколко комплекта секси дрешки и демонстрира коремче, носи къси панталони и прилепнала розова рокличка, докато на сцената Ралица бе навлечена като клошарка. Стилистите бяха заложили на абсурдно сако, което несъмнено й бе голямо и розова тениска, която обаче не успя да скрие наедрялото й коремче.

 

След като преди 5 години Ралица Паскалева роди сина си Максим – плод на любовта й с волейболиста Теодор Салпаров, сега е в очакване на втората им рожба. До момента тя не е потвърдила официално бременността си, но не е и необходимо, тъй като състоянието й може да се крие до определено време, а на нея вече й личи осезаемо.

 

Очевидно тя не смята за нужно да обяви на всеослушание, че е в очакване на втора рожба, но не се и крие. Ако се съди по вида й, тя най-вероятно ще прегърне отрочето си в края на годината. Ако продължи да води новия сезон на „Игри на волята“ несъмнено ще й се наложи да застане пред камерата доста наедряла.

За момента Паскалева е доста енергична и ако продължава така и занапред едва ли ще й е трудно да води риалитито.

Източник: Уикенд