април 28, 2024

Ралица Паскалева сменя имиджа заради Стефан Данаилов

Той обичал жените да са жени, а не мъжкарани

https://kliuki.net/liubopitno/ralica-paskaleva-smenya-imidzha-zaradi-stefan-danailov/211415 Kliuki.net
Ралица Паскалева сменя имиджа заради Стефан Данаилов

Оказва се, че покойният Стефан Данаилов – Ламбо, е главният виновник за външния вид на Ралица Паскалева. Тя е завършила класа на Мастера и преди да влезе в него, видът й нямал нищо общо със сегашния – била бунтарка с червена коса и обеци на веждите. Сменила коренно имиджа си обаче заради Ламбо.

 

Актьорът Стоян Радев, известен с големите си сини очи, на когото поверяват злодейските роли в родните сериали казал на Ралица, че е много тип на Стефан Данаилов. Смятал, че той е единственият преподавател в академията, който би я харесал и приел в класа си. И докато всички си мислели, че през въпросната година Ламбо няма да приема студенти, в един момент станало ясно, че всъщност ще приема.

 

Тутакси Ралица се изправила пред нов проблем – оказало се, че Данаилов обича жените да са жени, а не мъжкарани. Дотогава все ходела с широки дънки и огромни маратонки, никога не обличала рокли. И тъй като в гардероба си нямала нито една рокля или пола, грабва майка си и отиват на покупки. Купува си много къса зелена пола и една дълга.

 

Въпреки това се появила пред Ламбо неглиже – с клин и изрязан потник, но късметът все пак й се усмихнал и той я взел в класа си. Влизайки в НАТФИЗ, Паскалева променя изцяло външния си вид. Маха обеците от веждите, оставя естествения си кестеняв цвят на косата и започва да се облича по-елегантно. Започнала да става по-нежна и женствена, а роклите и полите се настанили трайно в гардероба й.

 

Ралица Паскалева сменя имиджа заради Стефан Данаилов

 

Актрисата твърди, че всички в класа на Ламбо претърпели някакви промени заради него – някои отслабнали, други сменили стила на обличане, трети се подстригали… Казано с други думи Стефан Данаилов бил стимула им за развитие. Много искала да запознае децата си с него, но последната й среща с него била по време на бременността й с големия й син. И до ден днешен тя поддържа имиджа, който си е създала заради него.

Източник: Уикенд