април 20, 2024

Разкрепостената Мариела Петрова се опитва да избяга от скандалната слава

Днес оправдава скандалните изцепки с младостта си 

https://kliuki.net/liubopitno/razkrepostenata-mariela-petrova-se-opitva-da-izbyaga-ot-skandalnata-slava/167257 Kliuki.net
Разкрепостената Мариела Петрова се опитва да избяга от скандалната слава

Една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на „Гласът на България“, бе Мариела Петрова, която преди години проби в „Star Academy“ със здрав се-с пред камерите. 

Преди да трогне зрители и жури с гласа си, тя ги разтърси с историята за развода си и борбата за попечителство над двете й деца.

Звездата й изгря през 2005 г. в позабравеното вече от всички риалити на Нова тв „Star Academy“, след което стана беквокалистка на Васил Найденов. Работила е с Дони и Дани Милев, а няколко поредни години пее на круизни кораби. 

Има двама синове  Антоан и Андриян. Разделена е с баща им като отношенията между тях са повече от буреносни. Споделя, че след участието й в риалитито животът й се преобразил за една вечер и това не й се отразило добре. Именно покрай музиката срещнала бащата на синовете си и нещата помежду им се случили светкавично. 

През 2010 г. се появил на бял свят големият й син Антоан, а пет години след това и Андриян. Двамата с мъжа й започват да работят по кораби, но тя не се чувства комфортно във връзката им. През 2019 г. нещата ескалирали. Стигнало се до полиция, адвокати, съд…, че дори и до Агенция за закрила на детето.

Същевременно бившият й съпруг коментира представянето й във ФБ страницата на „Гласът на България“. Според твърденията му, тя го изоставила, защото я хванал с любовник. Голяма част от зрителите обаче му скочиха заради грозните думи. Според тях той не може да прости на бившата си половинка, че го е зарязала. Някои от коментарите са в нейна защита, докато други са на страната на изоставения съпруг.

Една от дамите, която очевидно е запозната със семейната история я определя като изключително безочлива, безсрамна и нагла. 
Певицата пък твърди, че проблемите й с бившия (Тишо) все още не са приключили изцяло, но се опитва да гради живота си, търсейки най-доброто. Вече има и нова връзка.

При все, че към днешна дата Мариела Петрова бяга от скандалната слава, преди повече от 17 години стана известна като разкрепостена девойка, отдала се на креватни ласки пред камерите в къщата на „Star Academy“. По-паметливите си спомнят, че тя изобщо не се посвени от камерите и дори не изключи осветлението, отдавайки се на Даниел.

Сякаш това не беше достатъчно, а след като излезе от формата, изгря и на корицата на списание „Плейбой“. Към днешна дата не се гордее с този си период и се опитва да оправдае изцепките с младостта си. след повече от 17 години тя е готова за ново начало като за целта трябва някак си да скъса със скандалната й слава.
Източник: Уикенд

Разкрепостената Мариела Петрова се опитва да избяга от скандалната слава