September 21, 2024

Разследват за измами една от бившите любови на Елен Колева

Примамвал опарените с надъхващи видеа, обещаващи грандиозни печалби

https://kliuki.net/liubopitno/razsledvat-za-izmami-edna-ot-bivshite-lyubovi-na-elen-koleva/228343 Kliuki.net
Разследват за измами една от бившите любови на Елен Колева

Бивш възлюбен на Елен Колева – Давид Бонев е разследван за измама с криптовалута. За бившия общински съветник от РЗС има съмнения, че е „новата Ружа Игнатова“, след като опарени инвеститори пропищели от измамната му схема.

 

Те се жалват, че 36-годишният тарикат от Радомир ги подмамил чрез социалната платформа „BoneV Academy“, където обучавали потребители как да търгуват с криптовалута и да изкарват милиони. Хората се предоверили на Бонев като популярно лице от родния хайлайф и най-вече в криптообщността и инвестирали в лично създадената от екипа му валута „ZEXY“.

Те агитирали потребители да инвестират в серия надъхващи видеа като им обещавали грандиозни печалби… Докато един ден не изтеглили всички средства, жалват се опарени потребители.

 

Запознати от Комисията за финансов надзор (КФН) разкриват, че Давид Бонев вече е разследван за скандалната схема.

Припомняме, че баровецът имаше връзка с Елен Колева в продължение на близо година, като се твърдеше, че именно заради нея зарязал топ манекенка. Любовта им обаче се изпари не след дълго след слуховете за опустошителен хазарт и увлечение по стимуланти от негова страна.

Източник: Уикенд