ноември 30, 2023

Ревнивец! Константин преследва хубавата Надя

В изцяло женска компания бе изловена да купонясва половинката на попфолк певеца

https://kliuki.net/liubopitno/revnivec-konstantin-presledva-hubavata-nadya/209465 Kliuki.net
Ревнивец! Константин преследва хубавата Надя

Надя се забавляваше с приятелки, но любимият й не забрави  да й напомни, че е под око. През цялата вечер той пускаше поздрави за нея. Явно като се знае що за стока е, се съмнява и в половинката си.

Докато любимата му се забавляваше по женски, Коцето не пропусна да я поздрави с любимите й песни, въпреки че не присъстваше в нощното заведение. Това я караше да се чувства много щастлива и не усещаше неговата липса. Звездната половинка бе облечена в модерна чисто бяла рокля със сребърни мотиви. Мъжете бяха приковали погледи в нея.

Блондинката не спря да танцува през цялата нощ. Не седна нито за секунда на масата. Явно празнуваха рожден ден на нейна близка приятелка, понеже си поръчаха торта от заведението. Момичетата пяха „Happy birthday” край огромния сладкиш. Той бе поднесен с фойерверки и свещички. Забавлението продължи до сутринта.

Константин и Надя са една от най-стабилните двойки в чалга средите. Двамата се радват един на друг дълги години. Въпреки това певецът не желае да сключи църковен брак с любимата си. Причината била, че е силно вярващ и ако нещо се „подхлъзне“, ще се напълни с грехове.

Източник: marica.bg