април 27, 2024

Ромина Тасевска премина през тежък кастинг за мястото на Нана

И все пак пожелаваме успех на Ромина в новото й начинание

https://kliuki.net/liubopitno/romina-tasevska-premina-prez-tezhak-kasting-za-myastoto-na-nana/213920 Kliuki.net
Ромина Тасевска премина през тежък кастинг за мястото на Нана

Макар бившата Мис България Ромина Тасевска да мина през тежък кастинг за мястото на Нана, която миналия уикенд напусна „Съдебен спор“, мнозина изразиха съмнение, че ще може да я замести достойно. Припомняме, че до неотдавна тя бе в панела на Гала.

 

Промяната в предаването раздели зрителите на два полюса – едните са убедени, че миската не може да се изкачи до нивото на напусналата Нана, а от другата й пожелаха успех в новото начинание. Дори и тези, които й стискат палци обаче, са убедени, че ще й е много трудно да се справи толкоз допре, че да замени пълноценно предшественичката си-

Ромина Тасевска премина през тежък кастинг за мястото на Нана

Някои от редовните зрители на предаването отбелязват, че приликите между двете се изчерпват само в късата руса коса и слабата фигура, но определят Ромина като твърде пасивна и допълват, че копието си е копие. Макар да е докарана на визия като Нана, голяма част от зрителите изпитват съмнение, че ще достигне нивото на нейния професионализъм.

 

И макар немалка част от мненията на страницата на предаването за новата водеща да са положителни, зрителите сякаш са с убеждението, че Тасевска няма качествата, за да се справи с работата на достатъчно добро ниво. Според тях Ромина е твърде деликатна.

Не липсват и такива, които са убедени, че жена родила и отгледала три деца знае много добре как да се бори с живота и да бъде твърда, но не го показва в национален ефир.

 

Що се отнася до Нана, която напусна предаването, за да е до съпруга си Джонатан Гладуиш, който изместил бизнеса си в САЩ, тя призна, че засега не планира нова кариера и възнамерява да си остане у дома. Оказва се, че Нана е предупредила за тази раздяла преди цяла година, но Игнатов до последно се надявал на чудо. Много от феновете на „Съдебен спор“ отбелязват, че ще продължат да го гледат само заради Игнатов, тъй като новата водеща приличала на Нана, но от „Алиекспрес“. Въпреки всичко стискат палци на Ромина да се справи.

 

Жоро Игнатов пък пожела на Нана много здраве, но да НЕ й хареса животът без предаването, за да може да се върне отново.

Източник: Уикенд