април 27, 2024

Ромина Тасевска се провали като наследница на Нана

Зрителите направо я разнищиха от критики

https://kliuki.net/liubopitno/romina-tasevska-se-provali-kato-naslednica-na-nana/214323 Kliuki.net
Ромина Тасевска се провали като наследница на Нана

След като Нана Гладуиш напусна „Съдебен спор“, мястото й бе поверено на Ромина Андонова-Тасевска. Феновете на шоуто обаче посрещнаха бившата Мис България изключително грубо заради твърде постния й дебют. Те направо я разнищиха от критики за екранното поведение и външния й вид. Сравненията с опитната й предшественичка бяха далеч от ласкави. Стотици зрители дори си позволиха да поискат моменталното й освобождаване.

 

Очевидно тя не може да бъде приета добре от публиката, чието всеобщо мнение е, че не притежава харизмата и опита на Нана и очевидно решението да поеме сеирджийското шоу не е достатъчно добре обмислено.

 

Ромина Тасевска се провали като наследница на Нана

В първите си два ефира Тасевска бе видимо притеснена и отдалеч си личеше, че „Съдебен спор“ е територия, която тепърва ще й се наложи да овладява. За капак на всичко в събота дори съдия Сотиров се обърка и я нарече Нана, което я смути допълнително.

 

Злите езици в медията носят, че Ромина е изпаднала в тежка депресия заради хейта и дори е спряла да се храни, което носи сериозна опасност за здравето й, предвид и без това слабата й снага. За сметка на това обаче имала пълната подкрепа на съпруга си Дарко Тасевски и колегите й от Нова тв. Тя обаче прекарала часове в ровене из интернет и четене на неприятните изказвания по неин адрес.

 

Нейни колеги издават, че съпругът й я заплашил, че ще й вземе телефона, ако продължи да си причинява болка сама. Според запознати Ромина, която доскоро се изявяваше в „На кафе“, е преминала през доста тежък кастинг, за да заеме мястото на Нана. Заради притеснението й обаче може да бъде разкарана още след първите опити. На всеки час звъняла и на главния редактор Жоро Игнатов в искане на уверение от негова страна, че държи на нея докрай.

 

В началото на седмицата тя дори искала да звънне на Гала и да помоли да се върне обратно в предаването, но Дарко категорично й забранил. Иначе има пълната подкрепа на Жоро Игнатов и останалата част от екипа.

Източник: Уикенд