март 29, 2024

Ромка ли е наистина Преслава?

Самата тя обяви, че ги приема като комплимент, но… 

https://kliuki.net/liubopitno/romka-li-e-naistina-preslava/167952 Kliuki.net
Ромка ли е наистина Преслава?

Появилите се изненадващо съмнения в етноса на Преслава дойдоха след премиерата на дуета й със Софи Маринова „Мангава тут“.

По всяка вероятност те са породени от заглавието на ромски език, с което започва и рефренът на парчето или пък заради впечатляващото й изпълнение. Вероятно всички ще се съгласите, че в никакъв случай не може да се каже, че изпълнението на Преслава бледнее пред недостижимия диапазон на колежката й.

Дори самата Преслава остана изненадана от появилите се съмнения в етноса й, но ги прие с усмивка като комплимент. Всъщност самата тя сподели коментара на свой фен: „Циганка е Преслава“. Тя го представи като „заключение на „Мангава тут“. „Приемам го за комплимент, понеже сме много талантливи“, сподели пайнерката.

Дългоочакваният й дует със Софи Маринова, която обясни, че „Мангава тут“ означава „Искам те“, жъне само положителни коментари.
Клипът на парчето, чието премиера се състоя на 6 октомври, вече е гледан над 1,6 милиона пъти в канала на Преслава в YouTube.

Двете отдавна кроили планове за обща песен, но все не намирали подходяща такава и не смогвали да отделят време.
Преслава обясни, че критериите, на които трябвало да отговаря парчето били „хем Софи да изпъква, хем да ни отива на двете заедно“.
Преди няколко месеца добричлийката предложила на колежката си песента „Мангава тут“, която е по музика на Никос Карвелас, текст на Петя Радева и аранжимент на Даниел Ганев. Любопитна подробност е, че Преслава до последно държала Софи в пълно неведение.

Така Софи дълго време не била наясно с каквито и да било подробности за парчето, а после и за клипа. Даже го гледала като другите на премиерата му на 6 октомври. 
„Пращам й снимка да я одобри, да каже дали я харесва, за да я направят корица в YouTube. Гледам след малко тя си я сложила във вайбър“, даде Преслава пример през смях в „На кафе“ как приятелката й не могла да пази в тайна проекта им.

Софи по принцип не можела да се стърпи да не се похвали. Веднага всичко си споделяла. Затова пък, когато се гледала в клипа много се харесала и изтъкна, че цялата организация е паднала върху плещите на Преслава, включително и комуникацията с екипа, с който работили.
Източник: Уикенд 
 

Ромка ли е наистина Преслава?

Ромка ли е наистина Преслава? - Снимка 2