юли 06, 2024

Росица Пейчева спретна приказна погача на новородения си син (Певицата цъфти след раждането – Снимки)

Изпълнителката роди третото си дете на 14 май

https://kliuki.net/liubopitno/rosica-peycheva-spretna-prikazna-pogacha-na-novorodeniya-si-sin-pevicata-cafti-sled-razhdaneto-snimki/226005 Kliuki.net
Росица Пейчева спретна приказна погача на новородения си син (Певицата цъфти след раждането – Снимки)

Почти два месеца по-късно семейството организира и погача за малкия Георги. Кадри от събитието сподели самата Росица Пейчева, като не пропусна да отбележи, че и каката на бебето е силно замесена в празника. В компанията на Мироана и отбор орисници малчуганът получи своите пожелания за бъдещето и ако съдим по коментарите на майка му, го очакват все хубавини.

Така съвсем скоро след появата си на бял свят Георги преживя и приказната си погача. Ритуалът се прави по традиция у нас, за да може бебето да поеме по пътя си, орисано с най-добри пожелания. В компанията на семейството и все достойни дами всяко дете преживява подобно събитие.

Росица Пейчева пък изглежда в перфектна форма след раждането. Макар и вече на 50, тя смело реши да роди трето дете. Когато Георги се появи на бял свят, изпълнителката не пропусна да благодари на екипа, ръководил раждането.

Възстановяването ѝ явно е преминало много бързо, за да цъфти буквално месец-два след появата на малкия. Погачата на новородения ѝ син я показа в отлична форма, а предвид думите ѝ към всички присъстващи, има и достатъчно сили, за да се радва на празника.

Източник: fakti.bg