април 28, 2024

Рожденият ден на близначките на Зейнеб приличал повече на светско събиране на улегнали парвенюта

Тържеството е продължило до тъмно

https://kliuki.net/liubopitno/rozhdeniyat-den-na-bliznachkite-na-zeyneb-prilichal-poveche-na-svetsko-sabirane-na-ulegnali-parvenyuta/212245 Kliuki.net
Рожденият ден на близначките на Зейнеб приличал повече на светско събиране на улегнали парвенюта

Докато светът е напът да се изправи пред поредната хуманитарна катастрофа в резултат на военните действия в Ивицата Газа, Зейнеб Маджурова пръсна 50 бона за цветя, френски макарони и частен концерт по повод първия рожден ден на близначките й Василиа и София.

 

И макар рожденият ден да е бил отбелязан през август, Зейнеб и този път спази традицията да съобщава за събитията в живота й със солидна доза закъснение. От публикуваните преди дни снимки в социалните мрежи стана ясно, че партито е било повече от разточително и е приличало повече на светско събиране на улегнали парвенюта, отколкото на детски рожден ден. Деца по снимките и видеата не се виждат…

 

Тържеството е продължило до тъмно и е било в огромна зелена градина, в която е бил завлечен и бял роял, около който са били подредени внушителни гирлянди от стотици бели рози, за които несъмнено са похарчени поне няколко бона.

 

Наемът на рояла не е бил никак нисък, както и заплащането на музикантите, които са го ползвали. На него е свирил треньорът в журито на „Гласът на България“ Миро, който по неофициална информация е прибрал 6 бона за 40-минутна изява.

 

Рожденият ден на близначките на Зейнеб приличал повече на светско събиране на улегнали парвенюта

Още по-скъпо излязло участието на Есил Дюран, която е пяла джаз и турска музика на детския рожден ден. Запознати издават, че тя прибира по 8 бона от участие, а да не забравяме, че е била придружена и от саксофонист, който също е взел хонорар.

Освен това е имало диджей, така че само музиката на партито е струвало на Стоян Балевски и Зейнеб поне 20 бона.

 

На детския рожден ден се е ляло скъпо шампанско, а гостите са се черпили с бутикови сладки, специални мъфини, френски макарони и други лакомства, за които също са платени дебели пачки.

За стайлинга на Зейнеб, която е била издокарана с лъскава розова рокля, са се грижили трима души, а прозрачните й обувки напомняли за кристалните пантофки на пепеляшка.

Източник: Уикенд